A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Yossi
    elozetesen: (ezt is irtam mar) nem vagyok orult CIV-es, jatszani szeretek, es termeszetesen gyozni. mivel nincs sok idom ra, ezert deityben nem latom ertelmet jatszanom.

Haxored:
    na azert az egy kicsit tulzas! felelotlenul, hamarjaban itelsz.
    igaz, hogy a Noble-nal nagyobb fokozaton meg nem jatszottam, de azon en taroltam le majd mindenkit a terkeprol es utana nyertem diplomatic victory-t. (csak addig terjeszkedtem, ami eleg volt a DV-hez)
    viszont, mint mar regebben is irtam, nem szeretem a tulzott military-t. chieftant azert valasztottam, hogy kiismerjem a jatekot (bolond, aki egy adott strategiat a legnezebben kezd) a sok varos, korai gyozelemben.

Agent87: epp ezert, az ilyen "rohanos" jatekaimban a fovaros kozeleben mindig kell, hogy legyen arany es esetleg ko. arany a lenyeg. ha van egy penzes kezdeti varos, akkor lehet terjeszkedni gond nelkul es 0% tudomannyal is 10-20 kor alatt megvannak az uj technologiak.
    Az elejen figyelek a varosokra (10-20 nal meg lehet). Utana viszont szabadon engedem oket. Ugyanigy csinalom a workerekkel is. A piramist nekem kell megepiteni (erdot vagok).
    Van ismerosom aki napokig szoszol egy jatekkal, ahhoz en turelmetlen vagyok (osszesitve 3-4 ora alatt jatszok le egy menetet). Az elejen a varosokat elemiszer termelesre allitom (4-5 nagysagig), utana meg kalapacsra es great personra. egyetlen vallas alapitoja vagyok csak. ha az megvan, nem figyelek a tobbi vallasra (a legtobb a gyors fejlodes miatt ugyis az enyem lesz)