5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Mi az hogy legálisan letölött clone cd-s változat? -
Yossi #3180 ez elottem is vilagos, bar Noble-ban is sok varosom van mindig (Gigantic mappon jatszom) -
töltsd le ezt a filet mondjuk dc-n: sd4hide.exe -
brandon és gigi #3178 a civ 4 nem indul el hiába van feltelepítve, mindig azt kéri, hogy tegyem be a cd-t. Egy legálisan letöltött clone cd-s változatom van. -
Nehezebb fokozatban (közepest is beleértve), nem tudsz így terjeszkedni, akármennyi aranyad is van, mert sokkal több pénzt fognak enni a városaid. -
Yossi #3176 elozetesen: (ezt is irtam mar) nem vagyok orult CIV-es, jatszani szeretek, es termeszetesen gyozni. mivel nincs sok idom ra, ezert deityben nem latom ertelmet jatszanom.
Haxored:
na azert az egy kicsit tulzas! felelotlenul, hamarjaban itelsz.
igaz, hogy a Noble-nal nagyobb fokozaton meg nem jatszottam, de azon en taroltam le majd mindenkit a terkeprol es utana nyertem diplomatic victory-t. (csak addig terjeszkedtem, ami eleg volt a DV-hez)
viszont, mint mar regebben is irtam, nem szeretem a tulzott military-t. chieftant azert valasztottam, hogy kiismerjem a jatekot (bolond, aki egy adott strategiat a legnezebben kezd) a sok varos, korai gyozelemben.
Agent87: epp ezert, az ilyen "rohanos" jatekaimban a fovaros kozeleben mindig kell, hogy legyen arany es esetleg ko. arany a lenyeg. ha van egy penzes kezdeti varos, akkor lehet terjeszkedni gond nelkul es 0% tudomannyal is 10-20 kor alatt megvannak az uj technologiak.
Az elejen figyelek a varosokra (10-20 nal meg lehet). Utana viszont szabadon engedem oket. Ugyanigy csinalom a workerekkel is. A piramist nekem kell megepiteni (erdot vagok).
Van ismerosom aki napokig szoszol egy jatekkal, ahhoz en turelmetlen vagyok (osszesitve 3-4 ora alatt jatszok le egy menetet). Az elejen a varosokat elemiszer termelesre allitom (4-5 nagysagig), utana meg kalapacsra es great personra. egyetlen vallas alapitoja vagyok csak. ha az megvan, nem figyelek a tobbi vallasra (a legtobb a gyors fejlodes miatt ugyis az enyem lesz) -
jézusom hogy lehet 80 város figyelni se lehet rájuk...
vagy mindent benyomsz automatára? -
Eh, mégis mit gondolsz, majd nehéz lesz chieften fokozatban? Próbálj azon a fokozaton játszani, amit alapból felajánl a gép, fogadjunk, hogy pár város múlva már letarolnak a térképről... -
izé 3169. A civ4 magyar oldalán :) -
#3179 -
letölthető???????
akkor honnan??? -
Jah, meg van első verziós magyarítás is :))) -
DGhost #3169 Gyertek a 'magyar Civilizáció' oldalára! Van Fórum meg minden, ott PEZSEG az élt!!!
-
Yossi #3168 ennyire jatszik mindenki?
akkor biztos sok a tapasztalat. ha jol remlik sokszor emlitettek a fejlesztok, hogy a REX-et kiirtottak a jatekbol. olyanra csinaltak a jatekot, hogy csak keves varost "epithessen" az ember.
en egyelore ennek az ellenkezojet tapasztalom. lehet, mert chieftainban jatszom, de a legjobb jatekomban 80 varosom volt 1372-ben. (diplomatic victory, 28000 pont.)
-
Gamespot: Civ 4 - Warlords preview -
Patchelje fel, a legújabb patch javítja ezt a hibát. -
sagjoz #3165 próbáltam mindent de semmi, addig minden ok amíg a kisablak tölt azt beakarja adni a game-t és kiírja semmi másra nem lehet menni mint az ok!:-(
Help me please! -
sagjoz #3164 A segítségeteket kérem abban, hogy az egyik ismim meg vette az ehte game-t, de nem indul neki pedig elég jó gépe van 256-os Ati 9600 video karival és vmi olyasmit ír ki hogy ... render- ... directx .... és egyébként más játék leindul de csak ez nem -
en meg mindig erre varok valaszt:)#3101
:)))) -
Naaaaaaa!
Jézusom, megtámadták a zufók a Földet és minden civilizációs emberkét elpuszttítottak a nagyinvázió elött, nehogy feltudjunk rá készülni?
Vagy mi van má' wazze?! -
kell hozzá tudomány, hogy egy adott diplomáciai dolgot megkösd. nézd át a civilopédiát, azon belül a szövetség-kötés részeket. ott tuti leírja, hogy melyikhez mi kell. -
Alapbeallitasba lehet szovetsegeket kotni vagy csak en nem birok. Plusz a szerkesztett terkepeket miert nem lehet a custom gamebe hasznalni csakmint scanariokent (ahol mar valtoztani nem lehet a szabalyokon lehet ezert nincs nalam alliance) -
Tehat ennyit a szerkesztorol fonn van minden node" civ4mapgenerator.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience" kedvenc hibauzenet
-
keeper2 #3158 A .net lényegét tekintve egy hálózat-központú programozási nyelvnek tekinthető, ezeknek a támogatását szokták más programozási-nyelv családokba beépíteni, épp ezért van delphi, visual c++... .net támogatással. Ahhoz hogy az ebben írt programot futtatni tudjad, szükséges egy keretprogram, ami lényegében valós időben értelmezi és készíti el a futtatható kódot, ez az, amiről ollie is írt, amit pedig te leszedtél, az már valami olyan program lehet, amiben .net programokat lehet készíteni. Tehát, vagy tedd fel a keretprogramot, vagy a már felrakott progiban írj egy scenario-szerkesztőt :) -
Te valami mást tettél fel, mert a net framework 2.0 nem 384 mega.
Ezt kell feltenned: .NET Framework 2.0
Egyébként 22 mega. -
Nos itt jo dolgokat lehet talani modok terkepek stb:
http://www.civfanatics.com/
En igazabol scenario szerkesztot keresek mivel az altalam jatszott world scenarioban nem lehet szovetseget kotni az meg olyan snassz hogy random terkeppel jatszok. Szoval talaltam is scen.szerkesztot csak a microsoft .net 2.0 kell hozza amit letoltottem(egyebkent fogalmam sincs micsoda) 348mb folisnstallalnam erre kiiraj hogy le kell hozza szednem a .net 2.0at hat ki erti ezt koszonom BillGates -
haha -
vagy egy íjász lelő egy etomtengeralattjárót? 
hehe -
lammaer #3153 Erre még van is esély...
Az már izgalmasabb, amikor bunkóval leverik a repülődet az égből :)
Gondolom azért a lándzsások sikerei nem olyan gyakoriak, vagy tévedek? -
Milyen modot kellene letöltenem ahoz hogy reálisabb legyen a játék, értem itt ez alatt hogy egy lándzsás egység nehogymár le tudjon nyomni egy tank alakulatot :) -
nem is lehet utánna visszaállítani?! ne má....!!! -
Én is nagyon várom már! -
feri22 #3149 Gondolom nem vagyok egyedül mivel nagyon várom már a CIV4 magyaritását (CIV3 uninstall már volt
)
-
Akkor talán le van tíltva a scenarioban az alliance. -
Jah igen mar regen felfedeztem es semmi valamint most epitettem meg az UN-t(ensz) es akkor sincs semmi!!!!??
-
A defensive paktokhoz asszem communism kell.
Szerkesztéshez meg el kell indítanod a szerkesztőt. Nemtom fejből hogyan, de benne van a manualban. -
UDv lenne egy par kerdesem:
Numero Uno: Miert nem tudok paktumokat (defensive, alliance) kotni mikor mar az atombombat is felfedeztem????
Secundo: Hogyan tudok belenyulni a scenarioba(pl fold terkepnel en akarnam kivalasztani a nepcsoportokat).
Koszonom
-
nem olyan baj nagy az! -
oda van irva:)nem latni az ellen szamat,ha sokan vannak:) -
aha.. közben rájöttem :(