Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
original civ4eket a fák alá!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(megvan az 1. 37.expét betöltõ egységem)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
btw, a marathon játékmód kiírása nálatok is rossz? mûködni mûködik, csak hülyén van kiírva
szépen gördülnek az infók a billennõ LCD jén....
viszont az update gajra vagta a magyar kieget.... xml fileokra panaszkodik...
a mohának mindig a déli oldala fás
na ezt ki is próbálom...nekem ilyen cuccosom van....
http://www.g15forums.com/news.html
a mohának mindig a déli oldala fás
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Vigyázat!!!!!
Akinek mûködõ Harkonnen pecses meg Realism modos Civje van. Illetve éppen benne van egy játékban, az ne próbálkozzon az új peccsel!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt szopok már egy órája, a realism modnál eltûnnek a kiírások és nem is indul el a játék.
Egyébként beleraktak néhány új funkciót. Pl ha játék közben esc-el behívod a fõmenüt, akkor pl új statisztikákat találsz, meg újra tudod generáltatni a térképet😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
biztos korán van még,de mit hova?
ezta barátnõm szokta mondogatni😄DDD
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Mizujs?
Harkonen-hez képest milyen az 1.52 pöcs? Jófej a Mustafa amikor leszólja a "nem hivatalos pacth"-t😊))! Nekem spec. az orosz srác javitása nagyon bejött, az általa orvosolt dolgokon túl van valami más is a Firaxis-félében?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Höhöhö, ha jól látom, a memoria fix gyak ua ami a Harkonnenben is van, monnyuk ez a hívatalos pecs, szal valszeg jobb is, mert a firaxisnál csak jobban ismerik a saját programjukat (remélem).
Na minnyá meglássuk!😉
de nekem most sajna nincs idõm erre😞 majd irjatok,hogy mivan
Az az egy zene ér a legtöbbet az egész játékból 😄
nem lehet
én még nem probáltam csak a realism modot
A 2465-ösre tudod a választ?
amugy szvsz a köv peccsbe az 1kockás szigetek nem lesznek,mert elléggé bug gyanúsak
lehetõleg ne tegyél a forrásra várost
Felraktam a Nasa-s és a realitic pach és most a Magyarok nemteljesértéküként vannak benne(pedig úgy lennék velük)a zászlójuk is fehér a beszélgetõ képernyõ pedig tök üres(se arckép se választási lehetõség)mi ilyenkor a teendõ?
Letöltöttem és bemásoltam!
Mizujs?
Valószinüleg félreértettem valamit tegnap (azért lehettem ilyen rosszmáju bunkó!) ugyhogy elnézést! Gondolom az írás pontosan így hangzott volna: legalább 10 egység 26 xp-vel, mert egy 26. szintü egység Kodlovag táblázatával 677 xp-vel készülne el.
No meg: tegnap kezdtem új pályát Mindenoroszok Katijával. Úgy megörültem a nyitóképnek, merthogy -talán elõször amióta mecerálom a gamát- a Moszkva melletti egyik cellán kõ(!), pillanatot sem haboztam->telepedés. Aztán a felderítõ warrior mutatja, hogy ameddig a szem csak ellát tundra meg óceán (8 tengeri cellából 5 mélyvíz😞(). Már éppen a newgame beállításokon gondolkodom amikor a warrior jelenti hogy annyi mókus meg szarvas csorda és ezust meg arany lelõhely van a közelben hogy ihaj-csuhaj. Maradtam Szibériában és nem bántam meg mert kaja meg pénz 1000-val dõl😊). Csak a Nagylelkü Gandhival gyülik meg a bajom 3 vagy 4 csodát elõttem épített le 1-2 körrel (szívás), de majd jól kitolok vele-már ami a szemét illeti. Alakulnak a dolgok, mert ugyan kereskedek mindenkivel cuccost meg tudást is de erõsen bosszakodnak ám és pl. szegény Viktória (a Firaxis azért szabott egy fizimiskát a mamának, mint egy rosszul sminkelt kupitulaj szvsz.) már bukta 2 városát, sajnos mind a kettõt porig. Caesar és Cyrus egymást szívatják halálra mert olyan mozaikszeruen átlapolva rakják egymás mellé a városokat (egysor római+egysor perzsa+elõlröl az egész), de abban azért egyetértenek hogy én lennék minden bajuk oka😊. Washingtown meg Huang veszkõdik a lagunákon, olyan a partszakaszuk mint Velence😊). A legérdekesebb a térképen az hogy a generator olyan sity-suty ötletekkel rakja le a forrásokat, pl. nekem a tundra közepére két havas erdõ közzé rakott fûszert, de láttam a sivatag közepé citromligetet és a folyton szívás is jelen van, az amikor egy egycellás óceáni szigetre rak le forrást.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)