5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• ollie
    Mi az hogy legálisan letölött clone cd-s változat?
  • Yossi
    ez elottem is vilagos, bar Noble-ban is sok varosom van mindig (Gigantic mappon jatszom)
  • Agent087
    töltsd le ezt a filet mondjuk dc-n: sd4hide.exe
  • brandon és gigi
    a civ 4 nem indul el hiába van feltelepítve, mindig azt kéri, hogy tegyem be a cd-t. Egy legálisan letöltött clone cd-s változatom van.
  • ollie
    Nehezebb fokozatban (közepest is beleértve), nem tudsz így terjeszkedni, akármennyi aranyad is van, mert sokkal több pénzt fognak enni a városaid.
  • Yossi
    elozetesen: (ezt is irtam mar) nem vagyok orult CIV-es, jatszani szeretek, es termeszetesen gyozni. mivel nincs sok idom ra, ezert deityben nem latom ertelmet jatszanom.

Haxored:
    na azert az egy kicsit tulzas! felelotlenul, hamarjaban itelsz.
    igaz, hogy a Noble-nal nagyobb fokozaton meg nem jatszottam, de azon en taroltam le majd mindenkit a terkeprol es utana nyertem diplomatic victory-t. (csak addig terjeszkedtem, ami eleg volt a DV-hez)
    viszont, mint mar regebben is irtam, nem szeretem a tulzott military-t. chieftant azert valasztottam, hogy kiismerjem a jatekot (bolond, aki egy adott strategiat a legnezebben kezd) a sok varos, korai gyozelemben.

Agent87: epp ezert, az ilyen "rohanos" jatekaimban a fovaros kozeleben mindig kell, hogy legyen arany es esetleg ko. arany a lenyeg. ha van egy penzes kezdeti varos, akkor lehet terjeszkedni gond nelkul es 0% tudomannyal is 10-20 kor alatt megvannak az uj technologiak.
    Az elejen figyelek a varosokra (10-20 nal meg lehet). Utana viszont szabadon engedem oket. Ugyanigy csinalom a workerekkel is. A piramist nekem kell megepiteni (erdot vagok).
    Van ismerosom aki napokig szoszol egy jatekkal, ahhoz en turelmetlen vagyok (osszesitve 3-4 ora alatt jatszok le egy menetet). Az elejen a varosokat elemiszer termelesre allitom (4-5 nagysagig), utana meg kalapacsra es great personra. egyetlen vallas alapitoja vagyok csak. ha az megvan, nem figyelek a tobbi vallasra (a legtobb a gyors fejlodes miatt ugyis az enyem lesz)
  • Agent087
    jézusom hogy lehet 80 város figyelni se lehet rájuk...
    vagy mindent benyomsz automatára?
  • ollie
    Eh, mégis mit gondolsz, majd nehéz lesz chieften fokozatban? Próbálj azon a fokozaton játszani, amit alapból felajánl a gép, fogadjunk, hogy pár város múlva már letarolnak a térképről...
  • hzsolt
    izé 3169. A civ4 magyar oldalán :)
  • hzsolt
  • Kori
    letölthető???????

akkor honnan???
  • hzsolt
    Jah, meg van első verziós magyarítás is :)))
  • DGhost
    Gyertek a 'magyar Civilizáció' oldalára! Van Fórum meg minden, ott PEZSEG az élt!!!
  • Yossi
    ennyire jatszik mindenki?
    akkor biztos sok a tapasztalat. ha jol remlik sokszor emlitettek a fejlesztok, hogy a REX-et kiirtottak a jatekbol. olyanra csinaltak a jatekot, hogy csak keves varost "epithessen" az ember.
    en egyelore ennek az ellenkezojet tapasztalom. lehet, mert chieftainban jatszom, de a legjobb jatekomban 80 varosom volt 1372-ben. (diplomatic victory, 28000 pont.)
  • robotnyk
    Gamespot: Civ 4 - Warlords preview
  • ollie
    Patchelje fel, a legújabb patch javítja ezt a hibát.
  • sagjoz
    próbáltam mindent de semmi, addig minden ok amíg a kisablak tölt azt beakarja adni a game-t és kiírja semmi másra nem lehet menni mint az ok!:-(
    Help me please!
  • sagjoz
    A segítségeteket kérem abban, hogy az egyik ismim meg vette az ehte game-t, de nem indul neki pedig elég jó gépe van 256-os Ati 9600 video karival és vmi olyasmit ír ki hogy ... render- ... directx .... és egyébként más játék leindul de csak ez nem
  • leveskocka
    en meg mindig erre varok valaszt:)#3101

:))))
  • NEXUS6
    Naaaaaaa!

Jézusom, megtámadták a zufók a Földet és minden civilizációs emberkét elpuszttítottak a nagyinvázió elött, nehogy feltudjunk rá készülni?

Vagy mi van má' wazze?!
  • bigapó
    kell hozzá tudomány, hogy egy adott diplomáciai dolgot megkösd. nézd át a civilopédiát, azon belül a szövetség-kötés részeket. ott tuti leírja, hogy melyikhez mi kell.
  • Darkon
    Alapbeallitasba lehet szovetsegeket kotni vagy csak en nem birok. Plusz a szerkesztett terkepeket miert nem lehet a custom gamebe hasznalni csakmint scanariokent (ahol mar valtoztani nem lehet a szabalyokon lehet ezert nincs nalam alliance)
  • Darkon
    Tehat ennyit a szerkesztorol fonn van minden node" civ4mapgenerator.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience" kedvenc hibauzenet
  • keeper2
    A .net lényegét tekintve egy hálózat-központú programozási nyelvnek tekinthető, ezeknek a támogatását szokták más programozási-nyelv családokba beépíteni, épp ezért van delphi, visual c++... .net támogatással. Ahhoz hogy az ebben írt programot futtatni tudjad, szükséges egy keretprogram, ami lényegében valós időben értelmezi és készíti el a futtatható kódot, ez az, amiről ollie is írt, amit pedig te leszedtél, az már valami olyan program lehet, amiben .net programokat lehet készíteni. Tehát, vagy tedd fel a keretprogramot, vagy a már felrakott progiban írj egy scenario-szerkesztőt :)
  • ollie
    Te valami mást tettél fel, mert a net framework 2.0 nem 384 mega.

Ezt kell feltenned: .NET Framework 2.0
    Egyébként 22 mega.
  • Darkon
    Nos itt jo dolgokat lehet talani modok terkepek stb:
    http://www.civfanatics.com/

En igazabol scenario szerkesztot keresek mivel az altalam jatszott world scenarioban nem lehet szovetseget kotni az meg olyan snassz hogy random terkeppel jatszok. Szoval talaltam is scen.szerkesztot csak a microsoft .net 2.0 kell hozza amit letoltottem(egyebkent fogalmam sincs micsoda) 348mb folisnstallalnam erre kiiraj hogy le kell hozza szednem a .net 2.0at hat ki erti ezt koszonom BillGates
  • Nuxa
    haha
  • Nuxa
    vagy egy íjász lelő egy etomtengeralattjárót?
    hehe
  • lammaer
    Erre még van is esély... Az már izgalmasabb, amikor bunkóval leverik a repülődet az égből :)

Gondolom azért a lándzsások sikerei nem olyan gyakoriak, vagy tévedek?
  • Strahd_
    Milyen modot kellene letöltenem ahoz hogy reálisabb legyen a játék, értem itt ez alatt hogy egy lándzsás egység nehogymár le tudjon nyomni egy tank alakulatot :)
  • dirty dogg
    nem is lehet utánna visszaállítani?! ne má....!!!
  • Magic Boy
    Én is nagyon várom már!
  • feri22
    Gondolom nem vagyok egyedül mivel nagyon várom már a CIV4 magyaritását (CIV3 uninstall már volt )
  • ollie
    Akkor talán le van tíltva a scenarioban az alliance.
  • Darkon
    Jah igen mar regen felfedeztem es semmi valamint most epitettem meg az UN-t(ensz) es akkor sincs semmi!!!!??
  • ollie
    A defensive paktokhoz asszem communism kell.
    Szerkesztéshez meg el kell indítanod a szerkesztőt. Nemtom fejből hogyan, de benne van a manualban.
  • Darkon
    UDv lenne egy par kerdesem:
    Numero Uno: Miert nem tudok paktumokat (defensive, alliance) kotni mikor mar az atombombat is felfedeztem????
    Secundo: Hogyan tudok belenyulni a scenarioba(pl fold terkepnel en akarnam kivalasztani a nepcsoportokat).

Koszonom
  • Nuxa
    nem olyan baj nagy az!
  • leveskocka
    oda van irva:)nem latni az ellen szamat,ha sokan vannak:)
  • Frosty01
    aha.. közben rájöttem :(