A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Húbameg én még mindíg az előző partimat nyomom. 1300 körül vagyok Realism moddal és sebességgel (Máshol viszont azt írja ki a játék hogy már 2300 van. Érdekes. Gondolom ennyi lehet a realism sebesség és a normál közötti sebesség különbség;)))
Kifejlesztettem a military traditiont, és ezzel aztán jól bekavartam, mert egy csomó mindenre elcserélgettem másokkal. Namost az oroszoknál pont ez kell ugye a spec egységeikhez a kozákokhoz (ami a 2 közül az egyik értelmes spec unit a játékban, a többi ugyanis gyak semmi használható bónuszt nem ad). Az oroszok persze meg az amcsik mellett vannak a kontinensen, szal egyből nekik ugrottak, asszem be is van állítva hogy utálják egymást. Én meg az aztékoknak, akik viszont az oroszok puszipajtásai. A kínaiak hogy ne maradjanak ki a buliból szintén az oroszok mellett vannak. A nagy sanyi szokás szerint csak simán utál, de ő is abban a brancsban van, szerencsémre tólem jó messze.
Szal maradt 2 másik civ akik egyáltalán szóba állnak velem, az egyiptomiak, meg a másik indián cég. De az oroszok már beszoltak, hogy szakítsam meg a kapcsolatot az egyiptomiakkal. Szal gondolom ki fog jönni az amcsik után, szerencsére nem én. Hiába vezetem a ponttáblázatot, meg vannak elfogadható egységeim, de a kozákokat talán csak a rifflementes unitok tudnák megállítani, azok nekem meg vagy 15 körig még nem lesznek. Remélem addig megúszom hogy nekem támadjanak az oroszok.
Közben az aztékok megint eljátszották a jó kis hátbatámadós taktikát, szal vissza kellett töltenem az egész hábrú elötti állapotot, hogy a hátországomat is felkészítsem.
Most már csak szépen végig kell gyalogolnom az azték városokon, csak az a gond, hogy az orosz határ meg máshol van!