A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Yossi #2705 na ja, tamadni csak pontosan, szepen. nem vagyok a haboru hive (eljen a space race, vagy a cult vict.), en minimum ket izmos sereggel szoktam tamadni, ugy hogy egy sereg a hatorszagban teblabol. ez utobbi egesz addig, mig nem latom, hogy siman gyozok es tudom, hogy mashonnet nem er tamadas. bar a legjobb stealth bomberekkel megpuhitani az ellent, aztan modern armourokkal elfoglalni a varosait. csak az a vacak lazadas ne lenne.... hiaba van penzem, nem tudom felgyorsitani a theatre, templom epitest.
szerencsere anyagint mindig meg tudom ugy oldani, hogy max. 80-90% -on kelljen a tudomanyt tartanom. sot soxor 100%-on is jon be a penz es kozben 3-4 kor alatt felfedezek egy egy tudomanyt. volt mar az is bajom, hogy tul gyorsan akartak vmit kifejleszteni es vissza kellett fognom a fejlodest, hogy az utolso korben minimumra vitt tudomannyal sok penzt kasszirozzak be. :)
egy kerdes: tegnap az egyik varosomban ket plain, megmuvelve, kulonbozo kajat hozott. az egyiken 3, a masikon 4 volt. ez mitol lehet? nem lattam kulonbseget, ha csak nem azt, hogy az egyik viz mellett volt kozvetlenul (oldalan folyt), a masik meg csak a "sarkat" erintette, ha jol emlexem. ettol lehet?