A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Balli
    Köszi
    Olvastam hogy az uj patch-el már nem annyira kiszámítható egy csata végeredménye. Próbálkoztam is, Na de ennyie??
    Egy barbar várost terveztem elfoglalni a legalapabb lovas egységekkel támadtam, ő ijjászokkal védekezett- a köv. tapasztaltam (többször is visszatöltöttem, bár körön belül hiába töltöm vissza a cata kimenete mindig ugyanaz lesz- ami jó dolog) a legkülönbözőbb eredmények- volt hogy sikerült egyet leütnöm, volt hogy úgy hogy a harcosom meg se sérült, de olyan is hogy ő ütött le úgy hogy nem tudtam megsebesíteni- igy kb.: olyan érzésem volt, mintha egy kockával kidobná a gép hogy mi lesz a csata eredménye teljesen lutri az egesz már majdnemhogy alig számit milyen erős az egységed -az XP-k meg teljesen elhanyagolandóak. Nem tudom ez az ujitás nekem nem igazán tetszett, vagy csak a barbároknál, vagy városostromnál van ez igy??
    A másik, hogy a patch felrakása után az egységeim nem mennek hanem csúszkálnak, valamint a "harcjelenetek" szagatnak-szinte mintha nem is töténne semmi csak állnak egymással szemben a küzdő felek nektek? (bár lehet amiatt hogy low-ra kellett állitani a grafikát, hogy ne dobjon ki a játékból)
    A régi patch-el ilyen hibák/gondok nem voltak lehet visszarakom a régit