5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Yossi #2701 jo latom, hogy az 1.52-es patch -el vegre kiirja kereskedeskor, hogy adott joszagombol osszesen mennyi van? ez regebben nem volt, ugye?
a masik ami erdekes, hogy visszatoltottem egy meg 1.09-es jatekot, 1952-bol. menteskor viszont a jatek 1944-et mentett :) -
Na igen, azt nem mondtam, hogy megpróbálok általában folyókat végiglakni, mert egyrészt már megalapításuk pillanatában be vannak kötve a kereskedelmi hálózatba, másrészt a friss víz miatt +2 health-et ad a városnak. -
Jaaa, hát folyó az kell hozzá! :P
Asszem +2prod, +2gold, +2food fullra kifejlesztve (state property, electricity), plusz amit a kocka alpból hoz. A sima öntözésnél, a lumber millnél, workshopnál mindenképp jobb, talán csak egy fullra felfejlődött town ér annyit. Szerintem. -
atomanty #2698 csak farmot a népnek köll nekik a kaja:D -
sztem a windmill-re gondolt, ami szélmalom:) hát én azt nem szoktam erőltetni, de bizti jó;) -
atomanty #2696 lehet én vagyok a láma,de vizimalomot nem csak folyópartra lehet tenni? -
Verseghy #2695 Ti mennyi ideig szoktatok játszani egy mentést? -
atomanty #2694 jah hammerittal sikerült volna:D -
atomanty #2693 nah én azért az első settlert is meg szoktam támogatni,de inkább csak az unalom miatt:D -
az a "rozsda gát ló" jól jött volna -
Szerintem a State Property jobb, mint az Enviromentalism, überbrutál kockákat lehet csinálni vizimalommal. (Egy kockára, ha semmi extra nincs rajta, akkor a vizimalom adja pluszban a legtöbb cuccot) Így az erdőket sem tartogatom, hogy majd egyszer, a játék legvégén örüljenek neki. Kivágásukkal tényleg érdemes csodát, forge-ot, factory-t gyorsítani - vagy azt, ami az adott városban nagyon kell épp. Egységet soha, azt csak pénzből. -
atomanty #2690 szvsz simán vágd ki az építés miatt is:D
csodáknál fontos lehet hogy milyen gyorsan vágod -
Yossi #2689 az erdok kivagasahoz hogy alltok?
olvastam irast mar mellette is (gyorsitja az epitkezest) es ellene (egeszseg) is.
a szemelyes tapasztalatom egyelore, hogy csak az epites gyorsitasa vegett nem szabad kivagni oket, de pl. egy hegyen levo mine-ert mar igen. -
nah,en is az elozetes infok figyelembevetelevel tamadtam,vagyis 1db tankkal addig tamadhatok korlatlan szamu lovassagot,mig a tankra kerult lovassagimaradvanyok okozta fertozo betegsegek kovetkezteben a tank legenysege ki nem mulik:)a tamadas folytathato a legenyseg cserejevel,meg esetleg lemossuk a tankot.persze,nem a legenyseg miatt,hanem nehogy a lanctalpak lerohadjanak:)na,es nalam nem ez az elso eset...
[IMG][/IMG]
megis,milyen infokat vegyek figyelembe????
Bull:jaja,igy kellene valamit csinalni vele:) -
Bull #2687 Szasztok.Én egyszerüen a jobb gomb nyomvatartásával az ellen föle szoktam menni(mintha támadni akarnék az adott harci egységemmel)és igy simán kiirja az egységekre vonatkozo bonuszokat+a gyözelmem esélyeit is százalékokban.Eddig mindig tökéletesen müködött,tehát az esélyeknek megfelelöen dölt el a harc.Egyébként meg nem értem,hogy mi a szarért nem lehetett az egységeknél beleirni egy "armoured" tehát páncélozott egységek elleni harcértéket is.A korai egységek megkapták volna a maguk -50...-90%-át aztán jonapot.Mindjárt nem lennének ilyen gondok lovasokkal meg ijjászokkal.Mert hát ugye akármilyen long az a bow...tankot azért nem fogja -
hát van még mit javítani az tuti -
atomanty #2685 megérdemelte:D
ennek örömére még több peccset:D -
és igen -
Balli #2683 Tudom, tobben irtak mar rola, de ez egy ^patch^ feleseg amelyet le lehet tolteni s telepiteni s eme hibat igyekezne kijavitani?
-
alt + mouseover enemy unit - így kiírja, hogy ki mennyi bónuszt kap, és a győzelem valószínűségét %-ban. Nekem eddig egyetlen képtelenségnek tűnő eredményem sem született, mivel az előzetes infók figyelembevételével támadok. Hidd el, nagyon is jó a harcrendszer, csak oda kell figyelni... -
Balli #2681 Szia,
Igen mar olvastam nem semmi:( De en ezt csak az uj patch-nel tapasztaltam. Az elozovel vegignyomott jatekoknal ilyeneket nem tapasztaltam, egyszeruen gyozott a jobbik es kesz -az ujnal meg annyira veletlen muve az egesz hogy lassan mar mindegy milyen eros az egysegem- ugyis a veletlen muve az egesz- ez igy nem tetszik, sztem vissszafogom rakni a regit. Amugy is azzal ragyogoan futott full-full grafon a game ezzel meg el sem akar indulni csak low felbontassal:( -
atomanty #2680 probáld ki a realism modot ott már igyekeznek az ilyenek ellen tenni -
ettol fuggetlenul nagyon jo jatek:) -
a multkor egy 10-es erossegu lovas! egyseg kinyirta egy tankomat!!a lovas meg sem serult...ok,dobalja a kockat,azt megertem,hogy a varosvedo dardasok szetszedik a tamado tankokat,mert lelki szemeim elott lejatszodik,hogy szetszedik a lanctalpat egy vasdarabbal,mikozben odasunnyognak melle eszrevetlenul.de egy lovascsapat????vazze,akkor Hitler csapatai nagyon beszoptak volna Lengyelorszagban 1939 oszen:)most komolyan,leszall a lorol,elovesz egy ketmeteres sindarabot?????(attol leesik a lanc:)
[IMG][/IMG]
-
Semmi ilyesmit nem tapasztaltam se patch előtt se után,szal lehet csak simán frissíteni kéne a drivereket. -
Yossi #2676 a buta grafika azert van, mert visszavetted low-ra a beallitast, nem a patch miatt. nalam is ezt csinalja. sot, az ellenfeleim galleonjai egyszinuek (csupa zold, csupa sarga). elszomorito.... -
Jól értelmezem, hogy a nehézségi szintek állításával nem az AI csinálja jobban, hanem magadat hozod hátrányosabb helyzetbe? Mert ugye new game-nél az összes AI noble.
Másik fele, hogy ez a szint csak a városok health(fehér körben piros kereszt)-jét módosítja, vagy csinál mást is? Csak azért érdekel, mert akkor sok értelme nincs nehezebb fokozaton játszani, csak annyi, hogy kisebb, szarabb városaim lesznek, mint az AIknek? -
bacsi5514 #2674 Alapból is kiírta, az új patch-el pedig van % is
-
Realism mod-ban nagyon tetszik, hogy ott mikor megtámadsz valakit, előtte ha ráhúzod az egeret, kiírja hogy ki mennyi pluszot vagy minuszt kap és ad egy kb százalékot hogy mennyi esélyed van megsemmisíteni az ellenséget. Nagyon hasznos dolog, sokkal jobban lehet tervezni és csalás íze sincs mert csak azt írja ki amit te is ki tudnál számolni. -
Balli #2672 Köszi
Olvastam hogy az uj patch-el már nem annyira kiszámítható egy csata végeredménye. Próbálkoztam is, Na de ennyie??
Egy barbar várost terveztem elfoglalni a legalapabb lovas egységekkel támadtam, ő ijjászokkal védekezett- a köv. tapasztaltam (többször is visszatöltöttem, bár körön belül hiába töltöm vissza a cata kimenete mindig ugyanaz lesz- ami jó dolog) a legkülönbözőbb eredmények- volt hogy sikerült egyet leütnöm, volt hogy úgy hogy a harcosom meg se sérült, de olyan is hogy ő ütött le úgy hogy nem tudtam megsebesíteni- igy kb.: olyan érzésem volt, mintha egy kockával kidobná a gép hogy mi lesz a csata eredménye teljesen lutri az egesz már majdnemhogy alig számit milyen erős az egységed -az XP-k meg teljesen elhanyagolandóak. Nem tudom ez az ujitás nekem nem igazán tetszett, vagy csak a barbároknál, vagy városostromnál van ez igy??
A másik, hogy a patch felrakása után az egységeim nem mennek hanem csúszkálnak, valamint a "harcjelenetek" szagatnak-szinte mintha nem is töténne semmi csak állnak egymással szemben a küzdő felek nektek? (bár lehet amiatt hogy low-ra kellett állitani a grafikát, hogy ne dobjon ki a játékból)
A régi patch-el ilyen hibák/gondok nem voltak lehet visszarakom a régit
-
Ahhoz nem kell templom.
Bemész a szent városba, és rámutatsz az egérrel a szentélyre. Ott kiírja, hogy
mennyit hoz. -
Balli #2670 Templomot nem kell építeni, hogy más városokban elterjedt államvallásomból jöjjön be pénz?
S egyébként valahol meg lehet nézni, hogy pontossan mennyi aranyat szerzek a vallásomért körönként?
NEXUS6- nem értem mert a régebbi patch-el simén ment full grafikán. +akkor még az betűk rendben voltak, most meg tiszta "bugos". +a harc "jelentek" is bengák lettek, lehet visszarakom a régit -
Na ja, az AA-t nekem sem bírja. Meg egy csomó mást se;(
Eszméletlenül bugos egy játék. -
kocce -
www.civfanatics.com
mondjuk ez angol... -
No warezosoknak!
Daemon-Tools 4.0 letolt, 3.xx uninstall. Telepit. Indit. Jobb egerm minden emulaciot bekapcsol. Bemountol es jatszik.
No. Soha nem nyomtam civvel, most nyomtam vegig a tutiralt, kb ora alatt megvertem Gandhit, bar elegge elhuztam, mert kivancsi voltam a dolgokra. Sajnos nem olyan jo az angolom, hogy mindent ertsek, de nagyon tetszett. Mire ehhez magyaritas lesz... :D
Nagyon tetszett a jatek, akadas nelkul ment (amd64 3000, 1024 ram, 9600pro) es nagyon tetszett a grafikat.
Van ennek a jateknak vagy a haromnak valami rajongoi oldala ahhol lehetne tanulni jatektaktikakat? Igy 24 evesen mar van turelmem ilyen jatekokhoz is :) -
Bamme ! nem tudtam hogy ha upgradelek egységet a tapasztalatszint lemegy 10expére :( :( :( -
Balli #2664 Valmint a menüben a betűk nagyon csúnyak, "bugosak" nektek is?
(bocsi a sok hozzászólásért) -
Balli #2663 Közben rűjöttünk ha levesszük az élsimitást+ LOW-ra a grafikát, akkor elindul, ezt nem értem
-
Balli #2662 Ez egyebkent a pontos hibauzenet:
"your system has run out of video memory. Pls. trying reducing your video settings."
6600Gt-m van, 3200+AMD, 1giga ram.
És megnéztük Single-ben is ugyanigy kilep:(