A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Hát nekem elég érdekesen alakul a dolog.
    Visszafogtam a terjeszkedést, és így egy viszonylagos jó ütemű technológiai fejlesztést tudtam csinálni, amit a "Code of laws - courthouse" és az "alphabet - tudománycsere" irányában csináltam. A bíróságok meghozták a pozitív változást és tudtam még 1-2 várost alapítani.
    De a legnagyobb dobást mégis az ABC hozta, mert mmiután kifejlesztettem kiderült hogy mindenkinek pont erre a 2 technológiára van szüksége, ráadásul gyak mindent megadtak érte. Szal bejött az összes technológiai, meg összesen kb 1000 pénzzel meg is kopasztottam őket.

A dolog viszont még így sem rózsás, kultúrálisan ugyan 3. vagyok, sajnos hátulról;)))) Városom meg ha nem is nekem van a legkevesebb, de azért elég kevés van. Amellett a városlakók is elégedetlenkednek. Asszem más rossz hírem nincs. Ja ráadásul, még viszonylag jól lenyomható gyenge ellenfél sincs a közelben, illetve a városait befonta a legerősebb civ(német-Frigyes) városai közé. Ráadásul egy elnyúló nagy földrészen vagyunk én a fölső egyharmadában ők meg lefelé a délisarkig. És hogy még izgisebb legyen, az egyenlítő tájékán becsatlakozik egy rész, ahol a második legerősebb birodalom van (orosz-Péter), Ők is tuti hogy belémkötnek majd, ha kitör a balhé.

Szal kezdem emlegetni Soren Johnson felmenőit, aki csak azért mert utálta az általa ICS-nek (folyamatos városalapítás) nevezett dolgot, meg a városok mikromenedzsmentjét gyak szinte lehetetlenné tette, hogy a haladó szinten ezekkel nyerni lehessen. De így viszont semmi értelme a nagyobb nehézségi szintnek, mert ott se tudsz olyat bedobni a vűárosok menedzselésénél, amit egy tapasztalatlanabb kezdő esetleg még nem ismer. Persze alacsonyabb nehézségen nem is létszükséglet a nyeréshez.