A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Hát én is igy vagyok, az új realizm moddal. Egy napig szüttyögtem, vagy 3x-4x jó messziről visszatöltöttem, egyszer a barbárok aláztak le idő elött, utána az összes többi civ jött nekem. Aztán viszont amikor normális haderőt csináltam, akkor békén hagytak, csak akkor meg nem fejlődtem sehova. Az uccsó visszatöltésnél viszont csodák csodája, se barbárok, se a többiek nem izomkodnak. Csak a barom azték jött nekem 3x de az axemanjaim ledarálták. Aztán tovább nem is erősködött. Azóta béke van meg nyugalom, sőt még a courthousét is én fejlesztettem ki, szal még kunfúcionalista alapitó is lettem. Ennek örömére. még a macskám is a nyakamba ugrott. Mindez éjjel 1-re, úgy hogy tegnap kb ennyiben is maradtam.

Most van ie 600 körül, szal a ie 0-ra kitűzött 10 város talán tartható is lesz. Akkor aztán jönnek szépen a Pretóriánusok és mindenkit le fognak nyomni, mint a bélyeget, höhöhö (Ahogy Pistike elképzeli ugye).

Már előre félek, hogy milyen nehezitések vannak az új modban, szal tartok töle ez nem lesz az a sétagalop, mint az előző játék volt.