A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Bocs, ha a hozzásólásommal a lelkedbe tiportam volna Ghandit illetően, csak valaki (MagicBoy) megkérdezte, hogy szerintem melyik a legkafább vezető. Én csak leírtam, hogy én hogyan látom.

A magam részéről a csodákat inkább a szerencse ajándékának tartom, mint hogy tudatosan csak azokra rájátszva nyerjek. Igyeszem úgy fejleszteni a dolgokat, hogy elég erős legyen a birodalmam és még az se fogjon ki rajta, ha egy egy, vagy szinte az összes csodát más építi meg.

A legutóbbi játékomban szerencsém is volt, mert az ütemet is sikerült elkapnom a csodák építéséhez, meg aztán elfoglaltam azokat a városokat is ahol a mások által felhúzott csodák voltak, valszeg így sikerült egy horribilis pontszámot elérnem. szal a csoda jó dolog;)))

Az ókori spec unitok meg szerintem szintén fontosak, mert ha az ókorban teszel szert nagy birodalomra akkkor azt a végéig sokkal jobban fel tudod fejleszteni. Ha csak a középkorban foglalsz el városokat, vagy még később, akkor mire azok magukhoz térnek, már vége is a játéknak, a pontszámod meg jóval kevesebb, mint amennyi lehetett volna.

Szerintem...;)