A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Nekem úgy tűnik videokari driver gondjaid vannak. A catalistok pl különösen érzékenyek arra, hogy ne maradjon semmi fenn az előző driver telepítésből a gépen. Sajna képes úgy települni, hogy látszólag minden rendben, a win is műxik, meg szinte minden játék. Nálam tesztelés céljából a Doom3 van fenn, az viszonylag gyorsan betölt, de ha el sem indul akkor tudom hogy gebasz van a driverrel (még ha az össszes többi gáma ilyenkor el is indul). Nincs más út ilyenkor csökkentett módban megint mindent le kell szedni és újratelepít;((((
    Atinál fontos szempont a Smartgart AGP vezérlő. Az alap catalistnál vagy bekapcsolod vagy nem, namost az ATI TrayTools-nál a Samartgart opció alatt van vagy 8 dolog amit állíthatsz. Stabil nálam csak akkor marad, ha max az első a FastWrite van bekapcsolva, Az összes többi bizonytalanná teszi a működést. Sima Catalist drivernél ezért jobb is kikapcsolni, mert a különböző funkciókat szerintem összevissza kapcsolgatják a különböző catalist verziók.

A Harkonnen 1.52 alá is feltehető és ott is kifejti a maga áldásos hatását. Csak a Harkonnen.ini-ben le kell venni a video memória felhasználást 32MB-ra 128-as kártya esetén. És ami szintén fontos, hogy a Civ4Configban át kell állítani a köv dolgot: MemSaver = 0.
    Ez utóbbi gondolom azt akarja bekapcsolni a gyári patchnél, amit a harkonnen is művel, ezért össze vesznek. (Szerintem a Firaxisnál még mindíg kihívásokkal kűzdenek programozás tewrén, mert a Harkonnen még ilyen kevés memcsivel is látványosan javítja pl a betöltési időt)