A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Helló Népek!
Mizujs?
Valószinüleg félreértettem valamit tegnap (azért lehettem ilyen rosszmáju bunkó!) ugyhogy elnézést! Gondolom az írás pontosan így hangzott volna: legalább 10 egység 26 xp-vel, mert egy 26. szintü egység Kodlovag táblázatával 677 xp-vel készülne el.
No meg: tegnap kezdtem új pályát Mindenoroszok Katijával. Úgy megörültem a nyitóképnek, merthogy -talán először amióta mecerálom a gamát- a Moszkva melletti egyik cellán kő(!), pillanatot sem haboztam->telepedés. Aztán a felderítő warrior mutatja, hogy ameddig a szem csak ellát tundra meg óceán (8 tengeri cellából 5 mélyvíz:((). Már éppen a newgame beállításokon gondolkodom amikor a warrior jelenti hogy annyi mókus meg szarvas csorda és ezust meg arany lelőhely van a közelben hogy ihaj-csuhaj. Maradtam Szibériában és nem bántam meg mert kaja meg pénz 1000-val dől:)). Csak a Nagylelkü Gandhival gyülik meg a bajom 3 vagy 4 csodát előttem épített le 1-2 körrel (szívás), de majd jól kitolok vele-már ami a szemét illeti. Alakulnak a dolgok, mert ugyan kereskedek mindenkivel cuccost meg tudást is de erősen bosszakodnak ám és pl. szegény Viktória (a Firaxis azért szabott egy fizimiskát a mamának, mint egy rosszul sminkelt kupitulaj szvsz.) már bukta 2 városát, sajnos mind a kettőt porig. Caesar és Cyrus egymást szívatják halálra mert olyan mozaikszeruen átlapolva rakják egymás mellé a városokat (egysor római+egysor perzsa+előlröl az egész), de abban azért egyetértenek hogy én lennék minden bajuk oka:). Washingtown meg Huang veszkődik a lagunákon, olyan a partszakaszuk mint Velence:)). A legérdekesebb a térképen az hogy a generator olyan sity-suty ötletekkel rakja le a forrásokat, pl. nekem a tundra közepére két havas erdő közzé rakott fűszert, de láttam a sivatag közepé citromligetet és a folyton szívás is jelen van, az amikor egy egycellás óceáni szigetre rak le forrást.