5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Sanko
    For those of you that play Civilization 4, you'll be happy to know that patch 1.52 ads support for the Logitech G15 LCD sceen! Hopefully this is a pattern that we will be seeing in the near future as developers realize the awesome potential of this keyboard!

na ezt ki is próbálom...nekem ilyen cuccosom van....
    http://www.g15forums.com/news.html
  • robotnyk
    megvan, detailed city info az optionsbe... csak játékon belülről ez nem állítható, csak menüből
  • Magic Boy
    Ez engem is érdekelne!
  • robotnyk
    a városoknál gyártott cuccok mellől eltűnt a szám, hogy hány kör még az elkészültéig. hol kapcsolható vissza?
  • robotnyk
    nm
  • Botond #2495
    Sikerült végül,köszi.Túl türelmetlen voltam. :-) Pesti gépen instant indult a letöltése,de ez a vidéki romhalmaz elgondolkozott a problémán. :-)
  • robotnyk
    feltöltsem?
  • Botond #2493
    A fene essen bele a vidéki gépemen nem akarja letölteni az 1.52es patcht. :-( Gyári pedig.
  • robotnyk
    akkor ott ez nem működik, csak tippeltem :)
  • NEXUS6
    A realism modnál valami nem stimmel. Az összes kiírás eltűnik, mintha a progi nem találná a megfelelő fájlt, vagy a fájlból nem megfelelő helyről próbálná a szöveget kiszedniszedni.
  • robotnyk
    nekem a magyar mod volt fent, betöltésnél hibát írt, kiléptem, bemásoltam újból, és működik
  • NEXUS6
    EMBÖRÖK!!!!
    Vigyázat!!!!!
    Akinek működő Harkonnen pecses meg Realism modos Civje van. Illetve éppen benne van egy játékban, az ne próbálkozzon az új peccsel!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt szopok már egy órája, a realism modnál eltűnnek a kiírások és nem is indul el a játék.

Egyébként beleraktak néhány új funkciót. Pl ha játék közben esc-el behívod a főmenüt, akkor pl új statisztikákat találsz, meg újra tudod generáltatni a térképet;)
  • Magic Boy
    A Realism modot telepítsd vissza! :)
  • CyrSyS
    oksa megvan. köszi. Örülök hogy van hozzá új patch de persze ha felteszem kéri a dvd-t :( Amúgy az mitől lehet single játék közben néha kiirja hogy a civ4 szabálytalan műveletet hajtott végre és kilép a játék? :( multiba nem csinálja.
  • atomanty
    ezt nem teljesen értem:D
    biztos korán van még,de mit hova?
    ezta barátnőm szokta mondogatni:DDDD
  • Magic Boy
    Akkor rakd vissza!
  • atomanty
    angolul igen,keress vissza valahol volt már link
  • CyrSyS
    lelehet tölteni pdf-ben valahonnan a civ4 kézikönyvét?
  • atomanty
    a realism módot valahogy beleszőhették volna kicsit mert nagyon bejön eddig:D
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Harkonen-hez képest milyen az 1.52 pöcs? Jófej a Mustafa amikor leszólja a "nem hivatalos pacth"-t:)))! Nekem spec. az orosz srác javitása nagyon bejött, az általa orvosolt dolgokon túl van valami más is a Firaxis-félében?
  • Botond #2480
    Technológiai fejlődésen is módosítanak.
  • Atomreaktor
    áá azt hittem a játékban is változtatnak vmit. de úgy látom ez csak a sebességproblémákat orvosolja. mindegy, semminél jobb:)
  • Magic Boy
    Én a játékon belül updateltem!
  • NEXUS6
    Na ezt most gyorsan lekapom!;)

Höhöhö, ha jól látom, a memoria fix gyak ua ami a Harkonnenben is van, monnyuk ez a hívatalos pecs, szal valszeg jobb is, mert a firaxisnál csak jobban ismerik a saját programjukat (remélem).

Na minnyá meglássuk!;)
  • atomanty
    ha jól értem csak a gémben kell csekk for ápdétezni
    de nekem most sajna nincs időm erre:( majd irjatok,hogy mivan
  • atomanty
    nah az új patccsed mégis megérkezet 1.52 itt
  • Botond #2474
    van patch?:-D hol látsz te ilyet?
  • bacsi5514
    Jó fejek ezek a srácok a Firaxisnál. Megleptek minket karácsonyra egy patch-el
  • bacsi5514

Christopher Tin - Baba Yetu
  • Goth
    Nem tudjátok a menü zenéje melyik együttesnek a száma?
    Az az egy zene ér a legtöbbet az egész játékból :D
  • atomanty
    nem tudni csak elmélkedtem,de gondolom nem csak unalomból csinálják a közvélemény kutatást
    nem lehet
    én még nem probáltam csak a realism modot
  • Magic Boy
    Mikorra várható az a pach?
    A 2465-ösre tudod a választ?
  • atomanty
    ha nincs nagyon messze akkor lehetséges hogy ha a városodba 1 nagy művésszel festetsz 1 monalisát akkor elérik a határok,de ha messze van akkor így jártál
    amugy szvsz a köv peccsbe az 1kockás szigetek nem lesznek,mert elléggé bug gyanúsak
  • avan
    nem akarok, de ha egy forras csak egy kis 1 ferohelyes szigeten van es neked az kell a hatarod nem er el oda es nem is fog es nem is tud, akkor tehat az megszerezhetetlen ilyen modon. csak erre voltam kivancsi. persze kereskedelemmel is megszerezheto, de akkor is.
  • atomanty
    mármint várost?nem
    lehetőleg ne tegyél a forrásra várost
  • Magic Boy
    Hogy lehet várost megsemmisíteni/porigrombolni(Hülye Magyar-ok mindig a területem szélére rakják a városukat)?
    Felraktam a Nasa-s és a realitic pach és most a Magyarok nemteljesértéküként vannak benne(pedig úgy lennék velük)a zászlójuk is fehér a beszélgető képernyő pedig tök üres(se arckép se választási lehetőség)mi ilyenkor a teendő?
  • avan
    ha a forrasra ratelepszel akkor az nem lesz meg automatikusan?
  • Magic Boy
    Köszi!
    Letöltöttem és bemásoltam!
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Valószinüleg félreértettem valamit tegnap (azért lehettem ilyen rosszmáju bunkó!) ugyhogy elnézést! Gondolom az írás pontosan így hangzott volna: legalább 10 egység 26 xp-vel, mert egy 26. szintü egység Kodlovag táblázatával 677 xp-vel készülne el.
    No meg: tegnap kezdtem új pályát Mindenoroszok Katijával. Úgy megörültem a nyitóképnek, merthogy -talán először amióta mecerálom a gamát- a Moszkva melletti egyik cellán kő(!), pillanatot sem haboztam->telepedés. Aztán a felderítő warrior mutatja, hogy ameddig a szem csak ellát tundra meg óceán (8 tengeri cellából 5 mélyvíz:((). Már éppen a newgame beállításokon gondolkodom amikor a warrior jelenti hogy annyi mókus meg szarvas csorda és ezust meg arany lelőhely van a közelben hogy ihaj-csuhaj. Maradtam Szibériában és nem bántam meg mert kaja meg pénz 1000-val dől:)). Csak a Nagylelkü Gandhival gyülik meg a bajom 3 vagy 4 csodát előttem épített le 1-2 körrel (szívás), de majd jól kitolok vele-már ami a szemét illeti. Alakulnak a dolgok, mert ugyan kereskedek mindenkivel cuccost meg tudást is de erősen bosszakodnak ám és pl. szegény Viktória (a Firaxis azért szabott egy fizimiskát a mamának, mint egy rosszul sminkelt kupitulaj szvsz.) már bukta 2 városát, sajnos mind a kettőt porig. Caesar és Cyrus egymást szívatják halálra mert olyan mozaikszeruen átlapolva rakják egymás mellé a városokat (egysor római+egysor perzsa+előlröl az egész), de abban azért egyetértenek hogy én lennék minden bajuk oka:). Washingtown meg Huang veszkődik a lagunákon, olyan a partszakaszuk mint Velence:)). A legérdekesebb a térképen az hogy a generator olyan sity-suty ötletekkel rakja le a forrásokat, pl. nekem a tundra közepére két havas erdő közzé rakott fűszert, de láttam a sivatag közepé citromligetet és a folyton szívás is jelen van, az amikor egy egycellás óceáni szigetre rak le forrást.
  • dr Kotász
    Ez világos, miért nem edelenynek mondod?