A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Ugye!
Hasonló cipőben járok. Én is olyan 1100 körül vagyok. Elszöszmötöltem a franciákkal pedig nem is kellett volna. Itt már hiába van több egység a városban akkor sem ér előbb véget az elfoglalás utáni lázongás. Na mindegy, de legalább visszagyógyúlt mindenki.
Lendületből betámadtam, a gecinagysanyit, akit a múltkor csak úgy tudtam lerázni, hogy 3000-ér ráuszítottam az amcsikra (1-gonddal kevesebb;))). Már vagy 20 kör óta semmi értelmeset nem tudok gyártani (vagy azt is 3 kör alatt legyártják!) Komolyabb tech fejlesztést meg nem merek bevállalni, mert egy csomó csodám pozitív hatása el fog veszni, szal gyártom a muskétásokat, akiket most upgrédeltem rifleman-re (a 20 000-ból ami összegyűlt bőven belefért).
Tegnap az utolsó körben, egy mindenoldalú betámadást intéztem, én is hulottam, de daráltam mint marinéni a disznonakvaló kukoricát! Nem mentettem ki, szal ez majd nem fog visszatöltésnek számítani;) Ma ha hazaérek kicsit taktikusabb leszek.
Monnyuk az lovasságával meglepett!!! Valami nem tiszta, mintha a realism modban valamit változtattak volna, mert én eddig csak lovagokat tudtam gyártani, pedig technikailag 1 generációval elötte járok, nekem már vagy száz éve van gránátosom. Bár lehet hogy ő csak nem gyártja!
Szal lehet, hogy ez a mod még alapos finomításra szorul. Gyak semmi kihívás már a mostani játékban, csak a pontszám!