A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Morfi
    Ha noblén is van vagy 10-12 Ai akkor már a hitkérdése olykor igen csak bizonytalan, mert mindig akad 1 vallásos Ai aki hame lenyulja az első 3 vallást.
    Kultúra az meg minek plussz 10-20%ot adni azelején? Fölösleges szeintem, az akkor ráér mikor olyan háború van hogy nem használ már semmi hogy ne lázongjanak a lakók, szerintem :)
    A kutatást és a városfejlődést nagyban befolyásolja az is hogy milyen civilizációval agy. Szerény személyem mostanság megszerette Napoleont ipari/aggresszív civilizációt, de nekik van egy nagyon nagy hátrányuk. Ha iszonyat mód nekiáll egy ilyen civilizáció terjeszkedni hamar Strike lesz a vége és szépen lassan kihullanak miatta az egységek. Ezzel ellentétben a gazdasági civilizációkkal nem lesz annyira pénzügyi gondja. A filozófiai civ. az meg megoldja a kulturális problémákat is.
    Épitkjezés? Az is egy érdekes dolog. Mostanság az jött be hogy gyorsan kifejlesztem a Masonryt aztén épít egy szép nagy piramist belölle a fővárosban és közben 1-etlen 1 workert és settlert hogy azért ne mégis legyen valami. Nah meg max 2 warior hogy megnézzem holélek majd pár 1000 évmúlva, ha túlélem. Utánna ha megvan a piramis jöhet vagy 1 settler még és az oarcle, ha belefér (+1 tech miatt). A gazdaság meg majd csak utánafejlődjön :)
    Ha meg hülyeségeket írok az azért van mert már késésben vagyok.