A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Sipocz
    Köszi a válaszokat!!
    Ezek szerint Ti is tartjátok a 10%-os kultúra ráfordítást (már persze ha van rá pénz): a fiaimmal szoktam ezen vitázni, szerintük elegendők a városi épületek meg a luxus források, de mit csináljak ha (mint most is) összesen van 2 féle luxusforrás elérhető (igaz a fene megeszi mert van ugyan 3 selyemfarmom meg 2 aranybányám de kész, ennyi, az AI-val meg fasirt) , csak az lehet hogy kihasználom a szinház, aréna szorzóját (van városom ahol ez kipenget 10% mellett 3 happy-t). Olykor, ha megéri a gama a kutatási fa legvégét akkor még annyit szoktam csinálni hogy az addig kutatásra szánt lóvé nagy részét átgyüröm kultúrába, volt már úgy hogy 52 happyface volt a legnagyobb városomban ilyenkor teljesen feleslegesen:).
    Álalában noblén nekem is sikerül 2 vallást lecsipáznom (sőt ahogyan Bull mondja szinte mindig a hindu-zsidó rögvalóság áll elő:)), szvsz. a kezdeti szakaszban a városonkénti 2 monostor+1 könyvtár nagyon szépen elővezeti a kutatást és a 2 templom is jó, később meg komolyan tuti a szabadvallással.
    Volt már hogy meglepett amikor pangeán láttam hajózni az AI-t , sőt inváziós sereget is szállított, mondjuk nem ellenem tört és mire odasoroltam a hajóimat egy kis hepajra már elfoglalta az ostromlott városokat és bevonta a flottáját.
    (Ha valakit érdekel kiadta a szerzője a Green Mod 1.4-et, szvsz. érdemes cucc.)