A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    A ENSz:
    A játék indítja el a procedurákat. Először is főtitkárt kell választani a legerősebb civilizációk vezérei közül (én 7 nációs gamát szoktam túrni large pangean, eddig mindig 2 jelölt volt). Mindenki rendelkezik valamennyi szavazattal (arányos képviselet). Ha megvan a főtitkár, akkor ő a valós ENSz alapokmányainak és határozatainak megfelelő cikkelyeiben indithat szavazást (ezek megfelenek a haladóbb civikeknek, pl. ált.választójog, szabad kereskedelem, egyenjoguság, szabad véleménynyilvánítás, szabad vallásgyakorlat) és ezt egészíti ki a "diplomáciai győzelem cikkely". Az egyes határozati javaslatok elfogadásához az egyszerűtől a 2/3-osig terjedeően kell támogató voks, ha ez megvan akkor a cikkely életbe lép és végrehajtása kötelező minden nemzetnek (az elmaradottabb civikeket tartók megszv6ják:)). Eddig ami nekem megadatottt legnagyobb siker a "diplo.győzelmen" kivételével az összes határozati javaslat elfogadtatása, a vezértársak még soha nem ismerték el hogy én lennék a főtuti:))), még az egyébként lelkes "együttszavazók" is minima tartózkodtak!