A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
atomanty #1745 HI!játszottatok már úgy hogy a tech cserét kikapcsoltátok?kíváncsi vagyok így milyen különbségek leszenk majd felfedezhetőek a civek között.a pályát most kezdtük multin(no barbar,6nép,1/island,no techcsere,a méret pedig majdnem a legnagyobb)
sajnos csak pár órácskákat tudunk jáccani azt sem mindne este,de elszórakoztat eza játék.
én esküszöm az industial speckóra,anélkül nem választok hőst.akik eddig bejöttek(Ghandi,Lui,Bismarck,és most a CSinsihuangti)
Bár csak 6 játékos van ebben a gémben,ami sztem így igen állat,max10város fér el,azt gyarmatosító harc a szigetvárosokért,és így általában 1800körülre sehova sincs út,háború/fejlesztés ész nélkül marad.
A taktikám a általában a következő:vmi vallás gyorsan,általában előnyben részesítem a hindu zsidó kombót,amint 5ös szintü a város workert majd settlert,ezután oracle és piramis ami elég állat sztem,a többi már megy magától.
nem szoktam hamar sok várost felhúzni mint az AI,mert igyekszem minnél tovább 100%on tartani a kutatást,hogy némi kis előnyre tegyek szert,meg építem 1folytában a csodákat is ez a mániám:D,ezért néha leszoktam maradni a sötét középkorban,nah meg egységekre is csak nehezen szánom rá magam,az elején ugyis olyan hamar elévülnek,ha van vasút akkor meg már ugyis 2kör alatt a megfelelő városba lehet őket csoportosítani,általában az elején sokáig én vezetek,de késöbb sajnos hanyatlás figyelhető meg mindig a birodalmamban:(
bocs ha full összefüggéstelen amit leirtam,de vhogy úgy éreztem hogy le kellet irnom:D