A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• NEXUS6
    Én a 3-nál mindíg az archipelagiot(vagy hogy kell írni) és abból a legcombosabb nagyságút választottam. Sajnos a 4 ben nincs kép, hogy kb mi az amit az ember beállított. Így most a sokkontinenses dolgot választottam, mert az archinál nagyon kicsi szigeteket csinált, ahol max 3 város fért el.
    Az ideális az, amikor egy nagyobb kontinensen rajtam kívül még 2-3 emberke van, de nekem is van kapásból vagy 5-6 városnyi helyem terjeszkedni. Ahogy a többieket felmorzsoltam a kontinensen szépen technológiát is tudok tőlük szerezni (egy egy békekötéskor roppant nagylelkűek tudtak lenni ilyen téren;))), meg a végére van vagy 15-20 városom.
    Mondjuk amikor beadta mellém a kartágóiakat az szopás volt. Az ő speckó egységük pont annyival volt erősebb védelemben, amennyivel a Légiósaim erősebbek egy szimpla swordsmannál támadásban, szóval elég nyögvenyelősen ment a terjeszkedés.

Asszem a c4 konfigjában van egy beállítás, hogy a térkép véletlenszerűen változik, szal ha újra betöltesz egy régebbi állást akkor teljesen mást fogsz tapasztalni, amikor ugyan oda eljutsz.
    Bár lehet hogy csak én vagyok a béna. Minden esetre a mostani játéknál csináltam előre egy feltérképezést, aztán újra betöltöttem. Már előre örültem hogy ha északra megyek, majd rögtön nyomhatom le a görögöket, erre északra csak az északisarkot találtam. Érdekes.