A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    1. Hogy van ez? -> a korábbi Civ-ekben egy large map méreten elfért akár 10-12 náció egymás mellett békésen, itt egy ekkorán már 6-7 igencsak szűkösen még akkor is ha kevesebb város kialakítása a cél (azért úgy 8-10 sk.telepedésre szvsz. szükség van) Mekkora map mérethez mennyi népet szoktatok beállítani?
    2. A barbár(fekete) városokat meg lehet-é téríteni misszionáriussal, ha igen hogyan és mire vigyázzak?
    3. Van-é valami közvetlen módja a kultúra terjesztésnek a misszináriuson kívül?
    4. A "war unrest" csak akkor jelenik meg ha a seregem átlépi a kult.határomat? (Merthogy az egyik AI rettentően baromkodik és ebből sansszal hárború lesz, aztán úgy vagyok vele hogyha "harc hát legyen harc!".
    5. Volt már olyan Nálatok hogy a spy sikeres forradalmat generált az elennél?
    Más:
    A legrohadtabb ügyek egyike amikor a mapgenerator "elfelejt" bizonyos forráskat kirakni nem csak nekem hanem egyáltalán az egész pályára:(.
    Most találkoztam az AI "buzizásának" újabb gyöngyszemeivel amikor azért kapok a dip.hozzáállásra minyuszt mer valamelyik civikem eltér az övétől (már az egyiktől kaptam -2-őt mert szerinte a monarchia az üdvözítő (nálam köztársaság van) és a theokrácia (nálam pacifizmus van), ezen jelek szerint akkor mindenképpen háborúzni akar). Szokásom a "lemaradozó népeket" tehcnológiával támogatni ajándékozással, ezeket miért nem jegyzi be pozitívumnak? Én miért nem tehetek tiltást a dolgaimra mint az AI-k ami kizárná még az ötletét is hogy rányulhasson, illetve nem lehetne inkább kizárni azt hogy az AI tegyen tiltást a saját dolgaira, merthogy lehetne nekem olyan "ellenállhatatlanul jó" ajánlatom amit sanszosan elfogadhatna.