A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Úgy láttam nincs szükség az upgrade-hez csupán jó sok pénzre, meg nyílvánvalóan a szükséges tudásra. Nálam a warrior alapok már 2-szer fejlődtek, jelenleg maceman-ok, de innen is tovább lehet vinni a dolgot muskétás->rifleman->páncélos irányban. Nagyon szuper (bár a lóvé elég kemény:((-> egy warrior-axeman transzfer 115 egy axeman-maceman 180 körül adódik, no nem panasz meg ugye csak megéri de mégis:)))!
    Más:
    A hittolerancia eszméletlen jó, a jelenelegi pályámon 4 vallásnak is nálam van a "szent városa" és a "szabad vallásgyakorlat" cimü civikből is jócskán nyomhatnám a városaim szintjét felfelé, az "isteni kegyelem városai" szabadidejükben a térítőket "kalapálják" össze. Nem "támadtam" még le az ellen városait (mindegyikkel openborderes a viszony:) hittejesztéssel mert a birodalmon belül tejesztett vallásból még egyelőre többet profitálok. A helyzet az hogy az én "birodalmam" szivesen fogadna be az AI által menedzselt vallásokból is, de eddig egy fia misszionáriust sem küldtek még.
    Leginkább a health miatt szívok manapság, az egészség-kapacitások gerincét nálam az élelmiszer kultúrák biztosítják és innen jön egy fontos kérdés: az egyes élelmiszer források a gama folyamán kimerülnek-e (mondjuk inkább leromlanak-e) és elképzelhető-e hogy "menet közben" keletkezzenek (miként a bányaforrások egy része is)?