A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Van Civ4-ben Leonardos workshop? Ami minden egységet upgradel ha lehet. Eddig még nem láttam, de nem is kerestem. Régen a nagy könyvtár mellett ez volt az egyik olyan, amit mindenképpen megépítettem.
Egyébként tegnap már vagy az ötödik játékomat kezdtem el, és még egyet sem játszottam végig. Ez most noble fokozat, de túl könnyű. Laposra verem az AI-t. Habár a háborút még így sem merem megkockáztatni az ellen longbowmanjei meg lovas íjászai ellen. Nekem ugyanis nincs lovam, de van vasam (pikeman), és ebből a háborúból remélem a lovat. Akkor már tudnék építeni lovagokat. Most kezdek ezerrel katapultokat építeni, csak elég lesz valahogy 1 város bevételéhez. Ezt a jó várost nem hagyhatom meg a gépnek. Birodalmam egyik legerősebb pillére lesz.
Háborúban a misszionáriusok be tudnak menni az ellen városába, hogy terjesszék az igaz hitet? Valahogy el kellene érnem, hogy visszatérjen az én vallásomra. Mert jelenleg már beszélni sem hajlandóak velem, csak követelnek. De még néhány kör, és én kezdek el követelni...