A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Kodlovag
    Na tegnap foltelepitettem a jatekot. Az nem volt kerdes, hogy fog-e tetszeni, csak hogy fog-e menni rendesen. Es kar volt aggodnom, max grafikaval is megy ez egesz jol. Persze csak kis palyan jatszottam, ez nyilvan sokat segitett a procinak is.
    Megneztem a tutorialt, ez egy kicsit csalodas volt, a Sulla fele tutorial (#1231) sokkal jobb. Aztan nekikezdtem egy jateknak, azt hiszem harmadik nehezsegi szinten. Egesz jol ment, amig csak ket varosom volt, tok jol lehagytam az AIt. Azutan valoszinuleg sorozatos strategiai hibakat kovettem el a terjeszkedes, tech es vallas teren is, es alig tudtam tartani az elonyomet. Vegul 4 + 1 AItol atallt fejlodeskeptelen varossal beszorultam a kezdo felszigetre. De mar epul az elso oceanjarasra kepes hajom, hatha meg van remeny ures foldeket talalni.
    Aztan azon vettem eszre magam, hogy mar fel ketto is elmult, pedig az elobb volt csak negyed egy. Valahogy a jatek egyik sarkaba be kellene rakni egy orat is, mert ennek igy rossz vege lesz. Majd egyik nap szepen elalszok a munkahelyen.