Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
  • leslieboy
    Na idefigyelj, borzalmasan odáigvagy magadtól, látom!Akkor:

1.Nem fejeztél be semmit, most pl már belém is belémkötnél, de nem fog menni!
    2.Nekem van saját életem, nem lógok állandóan a fórumon, csak később vettem észre, hogy a hsz máskor volt!
    3.Én egy szóval se mondtam, hogy a SWAT 4 jó!Ua a helyzet, mint RS nél!A negyedik rész csak a harmadik felturbózása! A harmadik rész volt a legjobb, az új rész nem ért fel vele, és a kieg meg már siralmas lett! Kevés pálya, és ott is lebutított társak..Szóval nincs hozáfűzni valóm..
    4.Nem mondtam,hogy a 4. rész nem tetszett egyálltalán, de a legrosszabb része lett a sorozatnak! Azonban szeretem a sorozatot,és az egy pozitívum,hogy legalább a régi "hősök" vannak benne, de ez kevés, a grafika meg nekem nem számít!Max levezetni a feszültséget, arra jó,de többre NEM!

Szóval a 4. rész olyan lett, amilyen, válltozni nem fog, se attól hogy szidjuk, vagy védjük, tehát értelmetlen az egymásnak ugrás!Inkább reménykedjünk, hogy a folytatásnál csoda történik,és ráébrednek a készítők,nem csak hentelést jelent a taktikázás!A remény hal meg utoljára!