456
Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
-
#376 Nezd, a Leslieboy tenyleg tok normalisan irt, en sem etem, miert igy reagaltal... -
#375 jolvan rendben semmi gond -
#374 Bocs ha megsértettelek volna! Ne essünk már mi is itt egymásnak..Azért ez a fórum nem az a hely:D Az a boxring:D -
#373 értem de nem kellet volna megszolnod -
#372 Nem tudsz értelmezve olvasni? Leírtam a véleményemet, és a kövi hsz-ben írtam, hogy csak később láttam, mikori a hsz! De látom nem érted:D..A másik, hogy csak leírtam a véleményem a játékról, úgy, hogy valaki huzamosabb ideig viszi!A Swat 4 dolgot meg válaszul írtam a hsz edre..Nem igaz,hogy ezt nem lehet megérteni:S:D De látom a végét meg már egyálltalán nem érted, talán nem is akarod, mert akkor nem írkálsz rá olyat, hogy "szoktad kezeltetni magad?"!
Pont írtam,hogy NEM éri meg ölre menni, a game miatt!Ezzel akartam felhívni a figyelmet rá, hogy ne mennjen át személyeskedésbe a topic később sem! Érted? -
#371 nem sértegettelek te kezted az egészet gáborral abba hagytuk te idejössz és felbontod az egészet de most őszintén miabajod is van? -
#370 Mindenki magát minősiti, többet nem mondok..Mellesleg nálad odáig megy a beszédkultúra, hogy leanyázod a másikat, meg trágárkodsz, sértegetsz?! Nem kezdtelek el sértegetni, tehát nincs jogod ilyet mondani! -
#369 szoktad magad kezeltetni? -
#368 Na idefigyelj, borzalmasan odáigvagy magadtól, látom!Akkor:
1.Nem fejeztél be semmit, most pl már belém is belémkötnél, de nem fog menni!
2.Nekem van saját életem, nem lógok állandóan a fórumon, csak később vettem észre, hogy a hsz máskor volt!
3.Én egy szóval se mondtam, hogy a SWAT 4 jó!Ua a helyzet, mint RS nél!A negyedik rész csak a harmadik felturbózása! A harmadik rész volt a legjobb, az új rész nem ért fel vele, és a kieg meg már siralmas lett! Kevés pálya, és ott is lebutított társak..Szóval nincs hozáfűzni valóm..
4.Nem mondtam,hogy a 4. rész nem tetszett egyálltalán, de a legrosszabb része lett a sorozatnak! Azonban szeretem a sorozatot,és az egy pozitívum,hogy legalább a régi "hősök" vannak benne, de ez kevés, a grafika meg nekem nem számít!Max levezetni a feszültséget, arra jó,de többre NEM!
Szóval a 4. rész olyan lett, amilyen, válltozni nem fog, se attól hogy szidjuk, vagy védjük, tehát értelmetlen az egymásnak ugrás!Inkább reménykedjünk, hogy a folytatásnál csoda történik,és ráébrednek a készítők,nem csak hentelést jelent a taktikázás!A remény hal meg utoljára! -
#367 ugy jönide hogy mondta hogy ujraélednek az emberek énmeg montam mint a swat4ben és leszarom mekkora multjais van az r-nek akkor sem lesz nagyobb a szememben.pl a codnak kisebb a multja mint azt mindenki tudja és sztem jobb a multija és maga a gémis bár ez megin másik stilus nem nagyon hasonlithato az r6tal -
Gabor_(HSF) #366 Mer mi köze is az R6 nak a swat4!-hez?????
mig az egyik világklasszis game volt,sőt az első FPS amit neten lehetett nyomni,99 ben már több mint 25 ezer klán volt regisztrálva a /clanladderen/klánonként 4-25 fő-vel,sőt a RS-ből a 747 es pályát a magyar kommondósok egy pár éve még életnagyságu szimulátorba,kiképzésre is használták..természetesen mindenféle újraéledős marhaság nélkül..
addig a másik csak egy szimpla kis játékocska futószalagról kifosott gagyi tömegcikk...
Persze az már igaz szinte minden játékra,mert rájöttek a legnagyobb vásárlói piac az 8-16 évesek tábora,igyhát nem nehéz, valósághű,vagy amit hónapokig tanulni kell és fejlődni...kell csinálniuk,mert az ebben a szegmensben eladhatattlan....
hanem a csili-vili csak had rohangáljon az a gyerek...
Tömören ennyi miért is nem szidjuk a SWAT4-et,de egyszerübben ,semmien elvárások sem voltak attól a gamétól az olyan amilyen -
#365 nincs hozzáfűzni valom előbb gondolkoggy mielőtt megszolalsz......a vitát abbahagytuk majdnem egy hete szoval veledsem akarom elkezdeni....az ember ujraéledéséről meg annyit hogy a swatban is ujraéled.....aztmérnem sziggyátok? -
#364 Omg, hát itt meg mi van?! :S Tiszta öldöklés meg minden! Gyerekek, ami itt megy, az már jaj, ennyit egy game sem ér meg! Ez egyszerűen már hihetetlen! Én meg jövök, nézem, sok hsz, biztos kijött valami jó mod a gamehez, de csak az anyázás, trágárság, meg már látom faji megkülönböztetés is megy..A game jó egy kis időre, de csak kicsire! Én végigvittem ötször, aztán valahogy elővettem a rouge speart..Bizony tényleg észrevettem, sajna a sorozat lecsúszott!A mostani résznél nem a tervezés hiányzik, hanem a szabadság! Nincs mesterlövész(PCn), nincs választható csapat,nincs létszám és a legjobb, ha meghal egy társ, a következő küldinél újraéled?:S Ez már tényleg lol..A legjobban meg a válltozatosság hiányzik a játékmenetben! Viszont már nem reménykedek, hogy válltoztatnak, elég az új rész shotjait nézni!A gond az itt is,és már a Raven Shield nél is volt,hogy nem a feladat,hanem a minnél több tango leszedése a tét!A Rogue Spear nél nem!Tényleg fontos,hogy ne a menekülő terrort,hanem a túszt tartó rosszfiút szedd le!Na meg hol van az olyan küldi, mint anno RS1 ben? Na az volt az,ami megizzasztott!:D Én azt mondom,a game már a Raven Shield óta a terrorírtásról szól, nem a feladatokról! A készítők meg már csak ilyeneket csinálnak minden játéknál az igazság az, hogy fiatalodnak, akik már csak úgy nőttek, hogy a filmeken 400 terrort szed le egy ember:( Azután meg azt hiszik, ez a taktikázás! Az új részbe bedobálnak egy csomó fegyvert, választható csapatot, tervezést, sok szép csilivili extra effektes helyeket, csinálnak 200terrort egy pályára, azt kész is van:( Mindenkinek tetszeni fog, mert már mindenki elfeledte a régi részeket:( Azok meg,akik véletlen végigvisznek egy régi részt,tök csalódottak lesznek,mi lett ezzel a sorozattal! Mert már értem Gabor csalódását, de azért ne engeddjünk semmilyen indulatnak..Én személy szerint,ha végigviszek egy gamet, akkor büszke akarok lenni magamra,hogy hú de király vagyok,megcsináltam!:D A régi-régi RS ek megadták,de ez,és a Raven is csak annyit hogy vége?Máris?Ennyi?Hol van a végigszenvedés?..tény,a lockdown nehezebb,jobb a legfelső szinten,DE nem üti meg az RS1 alapszintjét sem!Ne abból áljon egy game nehézség,hogy 200 terror,1000 életerővel,azt nesze! Ez a game már nem kihívás, és a sorozat új része is csak erős közepes lesz!Aki jó gamet akar, az jó messzire nyúljon vissza!.. -
Gabor_(HSF) #363 Ja..de számomra a legidegesítőbb,hogy közel egy félmilkás gépet raktam össze a Lockdown miatt,már a szervert is erre hangoltuk..erre pedig most mivan? elővettem egy 8 éves játékot a RS-t és azzal szenvedtem 1 hétig,hogy XP alatt renedes fusson..
úgyhogy most nosztalgiázom és nagyon élvezem,ezzel a 3 megás adsl-l már a muti is egész más mint anno a 2v2 -
#362 Annak is a fele flém. -
bgabor #361 Azért sokat elmond a játékról, hogy a topic a 400 hozzászólást sem éri el. -
bgabor #360 Amúgy meg ideje lenne kivenni a "swat 4 gyilkos" alcímet. Bár én a Raven Shield fan vagyok, azért ennél a programnál a SWAT4 klasszisokkal jobb volt. -
bgabor #359 Ez bíztató! Remélem azokat akik ezt a szemetet elkövették, sürgősen átállítják konzolos platformjátékok fejlesztésére. -
#358 sztem zárjuk le a témát.Mármint nem a topikot hanem ezt amit elkeztünk -
#357 £hiszem hogy van benne jopár hiba de azért erősen tulzol itt a szövegeddel viszont gratulálok hogy midnenféle trágár szó használatta nélkül betuttad irni amit akarsz -
#356 £hiszed hogy sok hülyeséget irtál?Ronda a pálya?Te beteg vagy.Ha valami pont jo benne az a pályáknak a részletessége és a játékmenettel sincs sok gond máshogy csinálták meg.Ezzel az erővel az nfsu után az nfsu2 is ugyanezt a hozzászolásodat érdemelné de már eleget hallottunk felőled sztem leléphecc -
Gabor_(HSF) #355 Egyébbként meg az sem igaz ebben a formában,hogy megszoksz vagy megszöksz..
Ugyan is az UBI is rájött arra,hogy ebből bizony ne adnak el,nem hogy több millió példányt de még 100 ezret sem..
igy hát be kellett,hogy lássák amit az a Canadai Láma csapat csinált az deficit..
Elég ha csak az ubi hivatalos fórum-ra felnézel,érdekes dolgokat olvashatsz ott is...
nem véletlenül állitották le a laddert is us oldalon,az uk meg el sem indult.
semmi javítást sem adnak ki,magyarul nem is foglalkoznak vele már ők sem..
ez bukta és kész..
Az sem véletlen,hogy a R6 5-t megjelenését már kiis hirdették ez év novemberére..
-
Gabor_(HSF) #354 Ez nem egy új múfaj,csak neked új..ez egy félresikerült része az R6-nak..
De ne aggódj azért van még ezen a világon legalább 20-30 ember akinek tetszik,igaz nem az R6-os táborból -
Gabor_(HSF) #353 Soroljam fel mennyi hibája van?az képtelenség annyi hely nincs az sg-n
De a leglényegesebbek..borzalmas a netcod-ja,a dedicated server részéből minden hiányzik amiáltal futtatni lehetne multit,kevés pálya van benne és azok is unalmasok meg nagyok,olyan egyszerű a sinle-je hogy az már fáj,4.5 óra alatt játszottam végig csak mész és lövöldözől mint egy hülye,semmi részletesség nincs a fegyverekről,meg hiányoztak amiket már megszoktunk,a pályák is rondák és az egész játékmenet idióta és még sorolhatnám a végtelenségig..ja admin része sincs,multiban még lnon is 300 pingel fogad,nem lehet csak 4 en coopolni,sigleben meg vinnem kell az idióta társaimat akik csak feltartanak -
#352 ez egy uj műfaja az r6nak.És a topkiot meg sztem nem azért hozták létre mert azt szeretnék olvasni mennyire egy tusko cigány vagy.Idősebb vagy apádnál? -
#351 talánmert nincs tervezés?levan irva milyen lenne -
#350 te meg vonuljál vissza indiába a többi rokonodhoz...ja és ha annyira szar a játék szeretnénk hallani mértis mert eddig csak fikáztad de nem neveztél meg indokot -
Gabor_(HSF) #349 Egészen biztos,hogy jobban tudom..tudod mér? mert ismerem a cigány fajtádat..
bölcsebb lenne,ha visszaülnél a péklapátra sütkérezni még egy kicsit -
#348 aham...te biztos jobban tudod mint én.Ezeket is mint most csak azért irom hogy mindenki lássa a válaszadibol mekora egy vadbaromvagy semmi sértőt nem irtam az előbb erre meg elkezdted fitogtatni az IQ szinted de szerintem ha csöndben maradtál volna még okosabb is lehetnél....de te tudod nem vagyok a nevelő otthonod igazgatója -
Gabor_(HSF) #347 A két dolog között az a legfőbb külömbség,hogy én a frankót írom..
Te pedig a magad tizen egynéhány évével meg hazudózól össze-vissza és írkálsz mindenféle értelmetlen marhaságot.. biztos nem tehetsz róla,hogy nyomoréknak születtél,de legalább ne akarnál villogni...mint látod itt csak kiröhögnek..
A másik 99 ben nem hogy neted nem volt,(ami akkoriban ráadásul ingyenes volt és mindenkinek elérhető) de számitógépet sem láttál még akkoriban,maximum a szaros pelenkádat gyürögetted.... -
#346 amugy meg a 268as hozzászolásomat már tisztáztam az érintettekkel -
#345 sith én befejezném....ha irok hanem..... -
#344 aham....hát a te helyesírásod sem a legjobb de ezt haggyuk......először magadat fikázzad le mielőtt valakit elkezdesz kritizálni mert te sem vagy tökéletes sőt te még távolabb is álsz ettől mint bármelyik másik ember aki ebbe a topikba ir.Nem értem hogy neked mibajod hogy folyamatosan itt káromkodsz meg szidkolozol jolenne befejeznéd.Amugy meg nemhat meg a dedós nyökögésed 44évesnek bárki írhatja magát de azrt néha odakéne figyelni a másikra és nem oknélkül irni a (szerinted) frankot.De meghalgatnám mégis mi értelme annak hogy csak ugy elkezdesz a semmiből irkálni ilyeneket.....á d e te biztos tudod -
Sith #343 fizetek csak fejezétek abba -
Gabor_(HSF) #342 Te nigger! ismered a magyar nyelvet? vagy folgalmazás gátlót szedsz?
Konzultáj anyáddal,hogy fordítsa le ha tudja, mit akarsz kinyögni..
aztán meg görgesd le az egeret a 268.as hozzászólásodra,de emlékeztetőül..
igy mutatkoztál be.................
"ti gyökerek szóhoz sem jutok.Ennyire barmokat.Szar az MI.....hát akkor baszadis meg anyádat ha esetleg nem izin tolnád akkor lehet még visszais lőnének probáltad már legnehezebben?és a grafikával abszolut nincs baj meg a hangokkal sem.Nem tom mitfikázzátok ha egyszer nem értetek hozzá.A grafikával most őszintén mi a gond??????az hogy kurvadurva a fény meg viz meg tűz effekt?" -
#341 hawkie az a sok bunkozás nem neked szotl sztem hanem nekem -
#340 amugy meg nekem lelötték a tuszomat nem tommér de szitkozottam eléggé -
#339 tudod mért kisköcsög?mert akkormégnem volt netem bazmeg!!!és addig nem is anyáztam mig elnemkeztétek.Szoltam gábornak ovlassátok vissza erre ő elkezte játszani az eszét hát erről én tényleg nem tehetek.HSF neked meg annyit hogy csak azért értettem félre mert amiket előtte irtál ahhoz hasonlitottam nem gongoltam hogy még jot is birtok gondolni rolam gábor te meg áliccsál magadon mert nem vagyunk kivánicsak rád.Kicsit abbahagytam az irást erre meg bekommentelsz 80at hogy ekkorafaszvagymeg olyan veterán vagy hát az eszed is eléggé veterán -
hawkie22 #338 Igazából nem szoktam magyar szerveren játszani egyik játékban sem, pedig elég sokat játszom neten. (America's Army, Splinter Cell 3, Call of Duty 2, meg mint említettem a Raven Shield...)
Ezért nem találkoztál még velem valószínűleg. -
Sith #337 Én is emléxem a régi szép időkre... de etől még nem lesz jobb mint ahogy a tanult kollégám lentebb elmondta
arcade nak áll a világ minden téren :(