Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
  • hawkie22
    Gábor!

Nem vagyok olyan játékos, aki nem ismerné a régi sorozatot, ugyanis elég sokat játszol mindenféle játékokkal, és a sorozatot imádom.

Ad 1: megvan az eddigi összes rész
    Ad 2: a Raven Shieldet a mai napig nyomom mind singleben, mind LAN-on és neten is
    Ad 3: imádom a sorozatot (ezt már mondtam)
    Ad 4: a könyv is megvan, sőt az eddig magyarul megjelent Tom Clancy regény (bár ez nem tartozik szervesen a témához :))
    Ad 5: nekem tetszett a játék, főleg Challenge nehézségi szinten.

De: engem is idegesített néha a tárdaim AI-ja, nem brillírozott mindig a gép, és volt még pár másik probléma, ami nem tetszett. Nekem is kicsit fura volt a játék stílusa. Ennek ellenére nem hordom le a sárga földig a game-t, csak azért, mert más stílus, mint az eddigiek. Valószínű, hogy az új rész, a Las Vegas is ilyen stílusú lesz, tehát nagy valószínűséggel ezt kell mostantól szeretnünk.
    Lesz, akinek nem tetszik majd, lesz, aki játszani fog vele, de nem lesz teljesen oda érte, míg a harmadik csapat, aki él-hal majd érte. Tehát ennyi. Azzal, hogy fikázzuk, azzal nem fog semmi megváltozni, az Ubi nem fogja visszahozni a régi stílust, csak a mi kedvünkért. :D

Erre mondják, megszoksz, vagy megszöksz. Csak ennyit akartam hozzátenni a témához.

Zajcev

Ui.: Maffioso, neked csak annyit, hogy próbálj meg kicsit nyugodtabban hozzászólni a témá(k)hoz, mert nem igazán szívleljük ezt a stílust. Amíg nem bunkózik veled valaki, addig te se tedd, mert nem illik. Ha valaki normálisan mondja el a pozitív/negatív véleményét, addig semmi gond nincs.