Rainbow Six 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon hasznos kis oldal ez bizony. és még képkeresõ szolgáltatása is van
http://www.panoramio.com/user/518310
Nekem egy angol nyelvû dvd borító kellene a játékhoz, ha tudtok, segítsetek!
Köszi.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Akinek meg nem tetszik, annak nem kell vele játszania... Emiatt leovodásozni valakit sztem teljesen felesleges.
Zajcev
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
akinek ez a game gondot akoz az maradjon a "LEGO"-nál ez a RainbowSix sorozat szégyene...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
ha baromság akkor tessék kijavitani
sziasztok
Volna egy olyan kérdésem, hogy egy csomó screenshotot láttam a játékból a neten, és mindegyiken, legalábbis a legtöbbjén az általam irányított szereplõnek szemüveg volt a fején, amit én is láttam, valahogy úgy, mint anno a SW Republic Commandoban.
A kérdésem ezzel kapcsolatban: ez mindegyik platformos verzióban benne van, vagy csak XBOX sajátság, ha pedig benne van, akkor a PC-s verzióból hogy lehet elõcsalogatni?
Köszi a helpet.
A tortverziot valahogy kilehet probalni NETen ?😄 mert az singlen me kot le, ellenben ha a multi az joo akkor megvennem...
x360 gamertag: v1ctor777hun
\"If in doubt, flat out!\"
Next PC upgrade: 2022
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
De abban igazad van, hogy nem easy fokozaton kell játszani! Hard már bekeményít ! <#eljen>#eljen>
A grafika meg a hangok tényleg nem szólhatók meg!<#vigyor0>#vigyor0>
A letartóztatás nekem is tetszett de a Rainbow terrorelhárító és nem rendõrségi alakulat szóval nekik nem muszály kockáztatni ,hogy a delikvens nem adja meg magát ha fegyver van a kezében lõhetnek ha nem adja fel magától (nem vennék rá mérget ,de asszem valahogy így van) persze más kérdés ,hogy az AInak hála hadják magukat agyon lövetni a társaimmal egyetemben.
Annyi lenne a gondom a játékal, hogy amikor multizunk a haverokkal akkor, 1x, 2x, különbözõ helyeken jön egy kék halál, és nyomhatom a resetet.
Ha esetleg van valakien hasonló gondja, és sikerült megoldani, vagy csak ötlet, hogy mi lehet, kérem segítsen.
Köszi.
Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D
Egyetlen ami tetszik a játékba azok a hangok, és a grafika (bár ezek se a legjobbak..)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Én csak a demoval játszottam de az sem volt több point and shootnál. Persze ha tudtam lõni az elõttem értelmetlenül cikázó társaimtól akik mintha nem is lennének egy létezési síkban velem vagy akármivel. A legdurvább az volt amikor a két IQ harcos öszzecsapott ugyanis egy ellenfél 3 méterrõl elkezdett lõni a nõi hanggal rendelkezõ társamra aki ezt nyugodtan tûrte mert nem szemben állt a tangoval tehát ha nem látom nincs is célpont alapon nyugodtan ácsorgott és vinnyogottt ,hogy áá eltaláltak ,valaki lõ rám ,ááááá.
Ellenfél olyan szinten buta mint egy marék molylepke.
Csapattársaim szintugy ott állnak melettem mozdulatlanul miközben szembõl 3-an támadnak engem.Karakterek mozgása is nagyon rossz.
Tényleg csak egy szimpla FPS semmi több.
Next PC upgrade: 2022