456
Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
-
Gabor_(HSF) #336 Én elhiszem ,meg szépeket is írsz,de ha ez igy van miért kerülőd a 2 magyar RVS szervert,mivel még sohasem láttalak se a miénken ami 3 éve fut se a HTF-én -
Gabor_(HSF) #335 Ja a másik te kis majom,hogy igaz már 44 éves vagyok de ha verekedni akarsz gyere csak nyugodtan,egyeztetünk telefonon és ha úgy kivánod hamar letéphetem a szádat -
Gabor_(HSF) #334 Te ne vagy vitaképes,csak egy kis bunkó..
Ha te olyan régen tolnád az R6 ot akkor ismernél,mivel azon kevés magyarok között vagyok akik 98 óta már a neten nyomta..
99 ben még a zone-n rajtunk kivűl magyar sem volt,csak valamikor 2000 elején a Hunters-ék kerültek elő..99-2000 ben már nem egy wart nyertünk egyéniben meg csapatban is,ebből adódóan még mais emlékszem az összes magyarra aki játszott vele,de te nem voltál köztük...
Magamról meg csak annyit,amióta megjelent az első rész azóta nyomom és a régi szép időkben átlag napi 6 órát a neten..
Az meg hogy te mikor is vakaróztál az R6-okkal single-be,hát az meg kurvára nem hat meg senkit..az viszont inkább hogy emberek közé jöttél és nagyképüen elkezdtél anyázni az első hozzászólásodban..
CÓVAL MARADJUNK ANNYIBAN EGY SZAR KIS LÁMA VAGY AZT KÉSZ!
Aztán regélheted tovább mehhora extra klasz kis R6 player vagy,csak arra ügyelj ez már nem az ovi,itt általában már vissza is szólnak
-
#333 Tenyleg fejezzetek be mostmar.
Nekem speciel tetszik a jatek, leszamitva, hogy nem tul okos a gep, normal fokozaton. :( Ha mar tuszokat szedtek, akkor ugyan ne varjak mar meg, meg 20 perc alatt folyamatosan olom le oket, aztan meg konkretan a tusztartokat is, a tuszok mellett, gond nelkul. Szoval ez gond vele, de egyebkent szep, meg hangulatos is- szamomra.
DE! Teny, nekem ez az elso R6, regebbiekkel nem jatszottam meg sajna. Igy mondjuk nem is akarok ezekbe a vitakba beleszolni, de azert ha Ti mindketten "regiek" vagytok, ne marjatok mar egymast! Mashogy jott be a jatek kettotoknek, ennyi!
De ez a sok flem, meg fenyegetozes, meg iq-dobalas mar tenyleg sok, na! -
hawkie22 #332 Gábor!
Nem vagyok olyan játékos, aki nem ismerné a régi sorozatot, ugyanis elég sokat játszol mindenféle játékokkal, és a sorozatot imádom.
Ad 1: megvan az eddigi összes rész
Ad 2: a Raven Shieldet a mai napig nyomom mind singleben, mind LAN-on és neten is
Ad 3: imádom a sorozatot (ezt már mondtam)
Ad 4: a könyv is megvan, sőt az eddig magyarul megjelent Tom Clancy regény (bár ez nem tartozik szervesen a témához :))
Ad 5: nekem tetszett a játék, főleg Challenge nehézségi szinten.
De: engem is idegesített néha a tárdaim AI-ja, nem brillírozott mindig a gép, és volt még pár másik probléma, ami nem tetszett. Nekem is kicsit fura volt a játék stílusa. Ennek ellenére nem hordom le a sárga földig a game-t, csak azért, mert más stílus, mint az eddigiek. Valószínű, hogy az új rész, a Las Vegas is ilyen stílusú lesz, tehát nagy valószínűséggel ezt kell mostantól szeretnünk.
Lesz, akinek nem tetszik majd, lesz, aki játszani fog vele, de nem lesz teljesen oda érte, míg a harmadik csapat, aki él-hal majd érte. Tehát ennyi. Azzal, hogy fikázzuk, azzal nem fog semmi megváltozni, az Ubi nem fogja visszahozni a régi stílust, csak a mi kedvünkért. :D
Erre mondják, megszoksz, vagy megszöksz. Csak ennyit akartam hozzátenni a témához.
Zajcev
Ui.: Maffioso, neked csak annyit, hogy próbálj meg kicsit nyugodtabban hozzászólni a témá(k)hoz, mert nem igazán szívleljük ezt a stílust. Amíg nem bunkózik veled valaki, addig te se tedd, mert nem illik. Ha valaki normálisan mondja el a pozitív/negatív véleményét, addig semmi gond nincs. -
#331 Ennyire rászállt az agyadra a köd?Azt írtam, hogy TÉNYLEG NEM MAGAD KRITIZÁLTAD.
Érted már? -
#330 íigy probálod csökkenteni az ígyis eléggé hiányos intelligencia hányadosodat? -
#329 -
#328 hátnem is magamat tanuljál meg olvasni -
#327 csak már századszorra is beirja hogy ilyen szar olyan szar kezd unalmas lenni akkor nyisson egy topikot ezzel a névvel: R6 fikázásaait ide
és megvan oldva nem kell it elvaszni a atöbbiek napját -
#326 Tényleg nem magadat kritizáltad.#309 -
#325 elhiszem de nem én kritizáltam magamat -
#324 Ez mar tenyleg tul vicces, hagyjatok abba. Ilyenekbe legyszives meg ne menjel bele, hogy mert ezzel mar tenyleg messzire mesz. -
#323 figyelj!Engem nem érdekel mennyire vagy megfogyatkozva agyilag de ne ugassál be nekem mert bajok lesznek.Nehogy véletlen leessél egy háznak a tetejéről -
#322 Most hogy elolvastam a 268-as hozzászólásod,nem is csodálom hogy nem érted. -
#321 na hallod te sem lehetsz normálisabb nálam ha ezt irod.Megtudnád emliteni mégis mire irtad ezt?Nem igazán értelek de lehet a visszamaradott IQ szinted miatt érzem bajban magam majd szojj -
#320 Szerintem hagyjuk,mert nagyon nem vagy normális.Vegyél be 1-2 nyugtatót aztán gyere vissza.Csao! -
#319 sztem nyugottam haggyál békén ha ugysem tudod kivagyok n sem tudom kivagy fölösleges előre benyomást tenned ha nem is ismersz gábor téged meg csak sajnálni lehet -
#318 nem megy olvasni? -
#317 mer? -
#316 Gratulálok! -
#315 a helyesírásomat meg haggyad mert itt az nem számit sztem jobb volt az én érettségim mint a tied volt/lesz -
#314 vmi baj van? sztem ti nem tuggyátok mi merrevan ha esetleg eltévettetek volna akkor zojjatok egy benzinkutasnak pl gábornak sztem én régebb óta tolom az r6okat mint te kis köcsög ugyhopgy ne jáccd az eszed mert kurváa elleszel verve -
#313 Nah ez aztán épületes hozzászólás volt Te lami.Ha tudnád hogy kinek ugattál be "tapasztalatmentesen".Had idézzem rád az utolsó mondatodat:Sztem a mostani irásod az önéletrajzod is lehetne.Úgyhogy "húzzá vissza a csöves anyádba"
-Egyébként meg a helyesírásod a szégyen- -
Gabor_(HSF) #312 Tudod csak az az igazság,hogy minden régi játékos,akik éveket játszottak a Rainbow sorozattal, várta az újabb csódát,az hatalmasat csalódott..
sztem érthető,hogy lázongnak ellene,köztük én is...
Én is végig nyomtam a singlet,(igaz egy délutánig tartott)mert elképzelhetettlen volt,hogy ne történjen semmi... és nem..
Akit meg megfogott,hát egészségére,csak ne erőlködjenek,hogy igy a régi R6 meg úgy,mert akik hasonlitgatják a régi részekkel,azok még fényképet se láttak róla -
Gabor_(HSF) #311 Kussolj már te kis pöcs és ne anyázz mert megqrlak....
kósza gondolat sem voltál mikor mi már ezzel nyomultunk és nem is akár hogy..
Ez a fórum meg pontosan arra való,hogy véleményt alkossunk a játékról, még ha negativ is -
Sith #310 Figy én is nagy R6 rajongó vagyok (raven defőleg a rouge még most is tetszik) de a lockdown abszolute nem egyszer még régen leirtam hogy nem tetszett és enyi szeresük egymásst gyerekek szerintem mindenki aki kicsit is járatos a taktikai FPS ek teráén azt tisztába van venel hogy ez más mint az edigiek van akinek ez jön be nekem nem enyi de attól még nem kel minden nap beirin hogy szar.. tudom e nélkl is hogy nem tetszik :)
akinek meg igen annak szive joga hogy jáccon vele -
#309 figyejj gábor ha nem teccik a játék huzzá vissza a csöves anyádba ez a forum nem neked lett ktialálva ha nem teccik akkor igy jártál csak sajnálni tudlak.Amugy meg kurvára jók voltak az eddigiek is és ezsem hozott szégyent a sorozatra itt CSAK TE vagy a szégyen.Neked sem kéne pofázzál tapasztalatmentesen.Sztem a mostani irásod az önéletrajzod is lehetne -
Gabor_(HSF) #308 Ja tökig felűdűltem ettől a szartól...
Az itt a gond,hogy olyan emberkék alkotnak véleményt,akiknek az előzményekről fingjuk sincs..
Mert ha csak az írnátok,nekem megfelel ez a játék,bár semmit sem tudok róla,az még elfogadható..
De hogy össze akarják hasonlitani a régebbi részekkel,az már idegesitő -
thiefpaper #307 "Akinek pedig tetszett a sorozat, annak üde színfoltot jelenthet egy kis változatosság."
Nem is tudom. Én, mint ős Rainbow-s (valahol említettem, hogy az első résztől képben vagyok+megvan a könyv is), azt várom el, hogy a megszokott dolgok legyenek benne: a célnak megfelelő grafika, okos csapattársak és ellenfelek, jó menük, Bill Brown zenéje, jó küldetések, tervezési lehetőség (főleg, mert ez a sava borsa, a másik meg maga a küldetés teljesítése), jó történet, stb.
Már a demó alapján lehetett látni, hogy ez nagyon fura lesz, és nem csak így gondoltam így hanem a hardcore rainbow-s tábor, akik az ubi fórumán is szépen tüntettek (elmondták a tapasztalatokat, stb.).
A változatosság meg nem abból áll, hogy mindent ami eddig jó volt kiveszünk belőle, és lecseréljük őket valami egészen másra. Azt is tudom, hogy ehhez már szinte semmi köze nincsen a Red Storm-os cuccokhoz, hanem a kanadai srácok csinálják. Nekem már a Rainbow 3 is furcsa volt, de nem volt rossz. -
cs499c #306 Szia itt találsz megnéztem fent van -
#305 figyelmedbe ajánlom a http://www.google.com
nagyon hasznos kis oldal ez bizony. és még képkereső szolgáltatása is van -
#304 Hali!
Nekem egy angol nyelvű dvd borító kellene a játékhoz, ha tudtok, segítsetek!
Köszi. -
hawkie22 #303 Tény, hogy a Rainbow 6 sorozat alapjaiban különbözött a SWAT 3. és 4. részétől, és most ezzel a résszel gyakorlatilag ugyanolyan játékot csináltak, mint azok, csak itt egy csapatod van, de ettől függetlenül szerintem a Lockdown sokkal, de sokkal jobb lett, mint a SWAT-k. De ez az én személyes, egyéni véleményem. :D
-
#302 Swat 4... -
#301 Tök igazad van.Különben is ki az a Gábor_(HSF),hogy csak úgy bejön ide és leovodásozza ezt a qrva jó játékot? -
hawkie22 #300 Nem tudom, miért nem tetszik neked a gém, sztem egész jóra sikeredett. Igaz, másmilyen játékstílust követel a játékostól, de van hangulata, és már csak ezért is megéri nekiülni. Akinek pedig tetszett a sorozat, annak üde színfoltot jelenthet egy kis változatosság.
Akinek meg nem tetszik, annak nem kell vele játszania... Emiatt leovodásozni valakit sztem teljesen felesleges.
Zajcev -
#299 Nem tudom. Biztos az elméről szökött. -
Gabor_(HSF) #298 Ki ez az idióta? akinek ráadásul ez az ovodás játék olyan szinvonalasnak tűnik..
akinek ez a game gondot akoz az maradjon a "LEGO"-nál ez a RainbowSix sorozat szégyene...
-
#297 A szemüven csak a konzolos verzióknál látszik!mesterlövész karaktert se keress,az is csak konzolon van,meg videok is!