• DW
    Én tegnap toltam végig (vagyis tegnap fejeztem be).

Vegyesek az érzelmeim. A zenék a végére unalmasak lettek. Főleg mert voltak benne nagyon bénára sikerült rock számok is.
    Nem hiszem, hogy az EA-s fiúk nagyon odafigyeltek volna a kritikákra, mert az előzetes ígérgetésekkel ellentétben nem volt rendőr, a kanyar még mindig "kockakanyar". Törést se sűrűn látni, bár néha borulás közben látszott, hogy törik az üveg, de aztán mintha mi se történt volna.
    Egyes autók hangja tényleg nagyon jó lett, viszont a Honda 3-as tuningal olyan sikoltozós-röfögős....szerintem:D Magyarul béna. Amit sikerült jól lemodellezni, az a hátsókerékhajtás:) /RX8 rulz:D/
    A civil autók bénák, és csak 3-4 fajta van belőlük. Ráadásul még mindig direkt úgy rakja be őket egy kanyarba, hogy kiszámítja, mi melyik íven érkezünk, hogy pont beléjük csattanjunk 300-al. De a végén igaz ez a hegyi drift pályákra is, amit 100x kellett újraindítani emiatt. Persze az ellenfelek sokkal ritkábban csapódnak így be. Az AI eléggé csapnivaló lett. Néha arra lettem figyelmes, hogy előttem megy egy verda az első helyen. Erre fogja magát és jobbra kivágódik, majd a falra kenődik. Gratulálok.
    Ami még fura, hogy csináltam ezeket a szponzoros versenyeket, de nem tudom mi értelmük volt. Nem kaptam semmit (legalábbis videót nem kaptam, de autóm mind megvan), pedig teljesítettem a feltételeket.

Na mind1. Az SG kicsit lehetne kevésbé elfogult.