Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
bár szép a délutni napfény, de a porsche-ben is volt nap a napsütéskor és amikor szembe mentem vele akkor szinte semmit nem láttam
nekem ugyan nem: esc és garázs
legalább 2 évig készült nem úgy, mint a többi, és százszor jobb volt, mint például a - szerinte m iszonyú gyenge - porsche u..
2002-re egy kicsit összeszedték magukat.
Bár szerintem az nfs4 volt az ász.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ezzel egyet is értek, tökéletesen...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Sõt, tán a Hot Pursuit 2 ben is volt tán, nem emlékszem számomra aza játék nagy csalódás vót ám.
ÚGyhogy ne gyere ide irni azzal hogy nem is volt vagy nem emlékszel, persze hog ynem, h a csak gothic meg morowind megy....<#miaz>#miaz>
Hozzászólásodnka tán annyi értelme van, hogy ebben a gaméban nincs kiesés...lehet én nem vettem észre, de nálam az utsó nem esik ki....de bevalom nem is figyeltem, énmeg elsõ vagyok abba a játékmódba
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A GameSpotnál (akiknek az értékelésében a leginkább megbízom) elég gyengének tartotta a játékot.
Ezt a városban bolyongásos dolgot önkéntelenül is a GTA-hoz hasonlítom, azt viszont abba se nagyon tudtam hagyni a relatív gyenge grafikája ellenére sem.
Vegyesek az érzelmeim. A zenék a végére unalmasak lettek. Fõleg mert voltak benne nagyon bénára sikerült rock számok is.
Nem hiszem, hogy az EA-s fiúk nagyon odafigyeltek volna a kritikákra, mert az elõzetes ígérgetésekkel ellentétben nem volt rendõr, a kanyar még mindig "kockakanyar". Törést se sûrûn látni, bár néha borulás közben látszott, hogy törik az üveg, de aztán mintha mi se történt volna.
Egyes autók hangja tényleg nagyon jó lett, viszont a Honda 3-as tuningal olyan sikoltozós-röfögõs....szerintem😄 Magyarul béna. Amit sikerült jól lemodellezni, az a hátsókerékhajtás😊 /RX8 rulz😄/
A civil autók bénák, és csak 3-4 fajta van belõlük. Ráadásul még mindig direkt úgy rakja be õket egy kanyarba, hogy kiszámítja, mi melyik íven érkezünk, hogy pont beléjük csattanjunk 300-al. De a végén igaz ez a hegyi drift pályákra is, amit 100x kellett újraindítani emiatt. Persze az ellenfelek sokkal ritkábban csapódnak így be. Az AI eléggé csapnivaló lett. Néha arra lettem figyelmes, hogy elõttem megy egy verda az elsõ helyen. Erre fogja magát és jobbra kivágódik, majd a falra kenõdik. Gratulálok.
Ami még fura, hogy csináltam ezeket a szponzoros versenyeket, de nem tudom mi értelmük volt. Nem kaptam semmit (legalábbis videót nem kaptam, de autóm mind megvan), pedig teljesítettem a feltételeket.
Na mind1. Az SG kicsit lehetne kevésbé elfogult.
ott a pontoké a fõszerep...
például a szabad száguldozás az autópályán nagyon faja, végre egy kicsit szabad kezet kaphatunk, merre megyünk, mit csinálunk stb stb stb.........
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Piztos en vagyok a madar.. de nem emlekszem kiesos versenyre...mindegy..de a street x nek aztan semmi koze nincs a drifthez...