• strogg
    6-8 ezer forintos DVD árak mellett nem lepödöm meg.
    Nekem viszont eszembe jutott egy elmebeteg elképzeés. Nem lehet, hogy a DVD árak szorosan követik a mozijegy árakat?
    Ismert tény, hogy egy ember egy olyan filmet ami megtetszik neki, azt 3x-4x is megnézi. Átlagosan persze.
    számold ki, hogy 3-4 mozijegy ára egy frissen megjelenö filmnél mennyi, és kijön az átlag DVD ár.
    Az én meglátásom, hogy amikor megveszed a DVD-t, akkor gyakorlatilag úgy gondolkodnak, hogy 3x-4x mentél moziba. Azt fizeted ki.
    Lehet nincs igazam, akkor elég pofátlan a DVD ár. Ha meg igazam van, akkor meg határozottan szemét az ár :)
    Én amondó vagyok, legyenek büszkék arra 15 TB-ra. Amíg ezzel vannak elfoglava feláll egy másik szerver hálózat, legalább ugyanennyivel. És akkor még nem beszéltem a P2P hálózatokról, az orosz,ujrán,brazil, és dél amerikai warez szerverekröl, ésatöbbi. Szóval örüljenek maguknak, mert a világ warez részének mindössze 0,00000001%-át csípték meg. Hajrá.
    Amit írtatok az sajnos igaz. Anyagyilkosságért kevesebbet kapsz, mint szerzöi jogi ügyekben. Vicc? Nem. Szánalmas. Mellesleg már nagyon régen nem veszek DVD-t CD-t. Nem vagyok hajlandó annyit adni érte, amennyit kérnek.Pofátlan ár.
    Én mindenkit arra buzdítok, hogy annyiértn e vásároljon, amennyiért kínálják. Ugyanis az árak azértn em mennek lefelé, mert van aki így is vesz.
    Söt jogtiszta játék vs. olcsóság tipp.
    Letöltöd a játékot, végigjátszod. Ha tetszett learchiválod. (vagy törlöd). Ha viszont megtartod, akkor legalizáld az "ezt vedd meg" sorozattal. Az összes játék amit linuxra begyüjtöttem ilyen. A linuxos binárissal a game Data állományt CD-re raktam, hogy ne kelljen szenvedni a telepítéssel (copy&run módszer), aztán 1999-ért megvettem az eredetit.És kapja be a hatóság, meg a jogvesztök, meg a kiadók...