Yv@n#65
Más kérdés, hogy amiknek az árai eddig leestek azok ugyebár áresés után általában a Value csomagokban (1 dvd tok, benne papírzacsi és pár cd) kiadásban lettek olcsóbbak. Én azt a tendenciát figyeltem meg, hogy már a frissen kijövő cuccok is ilyen kiadásban kerülnek elő MÉG DRÁGÁN is. Bosszaontónak tartom továbbá azt is, hgoy ugye megy a macerálás, hogy jaj itt a szoftverkalózkodás melegágya bla bla, és hogy hatlamas bevételkiesés, viszont annyira nem tartják piacnak az országot, hogy egy nyűves Collectors edition-t forgalomba hozzanak...ez szerintem erős ellentét. És speciel igen, amit szeretek, azt megvenném, és adott esetben a díszdobozos verziót belőle, viszont simán meg sem teremtik a lehetőségét. Másik kedvencem erre, mikor adott esetben valami külföldi fórumon közlik, hogy hát rendeljem meg postán...ahham nos igen, alapból az extra változat baromi drága, és akkor még külhonból rendeljek borsos postaköltséggel, adókkal, stb...majd mindjárt...amíg nem vesznek komolyan, addig nem lesz viszonzás, sajnálom.