• nagykispeter
    Hát akkor nagy szerencséd van mert akárhol nézem mindenütt minimálbért adnak és nem csak papiron,közalkalmazottként adnak esteleg pár ezerrrel többet de ott is csak azért mert nem 18 éves vagyok!A feleségem az tényleg 82000-t kap de 2 műszakba és minden második szombaton dolgozik tehát ez sem annyi mert nem 8 órába kapja!Attol független persze vannak nagyobb fizetések is csak nem az az áltaalános.

A warezrol pedig azt azért nem értem hogy pusztán a startlaporol ellehet jutni ezekre az oldalakra.Ha SMS-t küld valaki azzal kiadja a nevét a tel.számával,bár azt szerintem nem tárolják mert jelszot adnak.Itt is sokan írják alig jelenik meg egy játék már így tőltöm úgy tőltöm ami szintén IP cím alapján azonosítható,mégis működik ez az egész.
    A gépemhez én nem kaptam speckó semmilyen op.rendszert utólag vettem hozzá egy XP-t egy hardverral!Na most épp tegnap tudtam meg ha én kicserélem a gépem vagy fő hardvert cserélek benne akkor ezt az XP-t nem tudom aktiválni rajta,na ilyenkor hol vannak a jogvédők,mert szerintem itt az én jogam is sérülnek!Joggal gondolhatom azt hogy mivel hülye nem vagyok hogy ahány gépcsere (persze ez azért nem évente van) mindig másikat vegyek szerezzek inkább egy tört változatot.