• HUmanEmber41st
    a #21-es beszólással megint elindítottam a lavinát...
    OFF Olvastam 1 novellát, mely arról szólt, hogy összehívtak sok tudóst egy bizalmas találkozóra, majd bemutattak 1 filmet egy antigravitációs övről. A feltaláló repült vele, de lezuhant,meghalt, és az öv széttört. Itt a feladat, oldják meg! Ez a kis trükkfilm aztán akkora lökést adott a novellabeli tudósoknak, hogy végül is megcsinálták igazából. Egy kis picológia.. Valahogy be lehetne adni "ifjú titánoknak," hogy működött a 0 téri energiakinyerő, de felrobbant, és a feltaláló is meghalt... Hátha tényleg összejönne valami...
    A Gróf úr helyében én a következőt cselekedném (már ha tényleg működne a találmányom) Csinálnék 1 weboldalt,(mely tartalmazna minden dokumentációt, számítást tervet a találmányomról) és jó sok tükör oldalt hozzá.De csak jelszóval lehetne belépni.(https meg minden)Aztán elhinteném a sajtóban, hogy megcsináltam a weboldalakat, és ha van támogatóm, akkor mindeki számára elérhetővé teszem az oldalakat.(ugye szabadalmaztatva van) Ha "valami baleset" érne, akkor is publikussá válnának az oldalak...
    Ha tényleg működik (valami okból)akkor már nem lehetne eltussolni a dolgot, ha meg nem működik, a sponzor valahogy "visszakéri" a pénzét..
    De Gróf úr!! Pont Magyarországra jön a találmányával?? amikor innét mindenki kivitte a találmányát?? Szegény Puskás Tivadar!! Itt még az aranytojást tojó tyúkot sem lehetne eladni senkinek sem... Ha tényleg működne akkor vajjjjon miért titokzatoskodik ennyire?????