• archkoven
    Én évekig használtam a Kazaa-t, de semmi problémám nem volt vele, igaz, hogy amióta megismertem a Kazaa Lite-ot azóta azt használom, nem tudom a sima Kazaa-val milyen problémák vannak, de a Lite verzióval teljesen biztos, hogy semmi.
    A Win MX-et sokkal többet használtam az utóbbi időben, tavaj legalább 200 GB-ot töltöttem le vele és kb. 4-5-ször jelzett be a Norton, hogy vírusos a file, amit túlzás lenne soknak nevezni.
    Reklám telepítők özönét egyik fájlcserélőnél sem tapasztaltam.

A BCDC++-ról meg annyit, hogy bár ma már szinte csak azt használom és annál is találtam már víruros filet amivel nem is lenne gond, hiszen a Nortonnal letöröltettem, de amikor jeleztem az egyik OP-nak (a Kolin), hogy az egyik felhasználó fájlja vírusos akkor azt mondta hogy szóljak neki én magam. Szóltam a srácnak hogy trójai van az egyik fájljában, erre ő kijelentette, hogy már átnézte és nincs benne trójai, mondom biztos nem véletlenül jelez a Norton, erre ő pedig nincs benne és punktum, menjek máshova keverni a szart. Ez után hárman-négyen elkezdtek üzenetekkel bombázni, hogy mekkora faszkalap meg lámer vagyok, húzzak az anyámba, a Norton egy szar stb. Hagytam az egészet a picsába, szerintem csak a trójaival akartak csak játszani a fiúk. Úgy néz ki ezt még a DC-n is megtehetik.