Yv@n#34
Tetemes mennyiségű sértődést vélek látni ezen hozzászólásodban :)
DC++ nekem nem jött be. Szépen ahogy illik megosztottam kellő mennyiségű cuccot, aztán nagyjából 1 hét múlva mikor már a fél winyó tartalmát feltöltöttem másoknak, ellenben hozzám egy nyűves 700 megás film fele nem jutott el amire vágytam úgy döntöttme hogy akkor elég volt egy ideig belőle...persze elhiszem, hogy másoknak több szerencséje adódik a dolgokkal, de ez engem abban a pillanatban nem vígasztalt, mikor rányomtam az uninstallra.
Kazaa és winmx nekem mp3-ra megfelel, különösen amennyi zenét letöltök. Amúgy egyéb cuccokra ha valamiért nem ftp-ről kívánom leszedni, akkor eMule vagy Bittorrent. Más kérdés, hogy mások torrent nyűgjeit én nem élem át lévén melóhelyen 100 megabiten csorog a net, úgyhogy nem igazán foglalkoztat, hogy épp nem jön az 512 kbps adsl maximumával a letöltés.(mondjuk dc++ -t még anno itthon néztem, akkori benyomásaim alapján "pathetic")
Nem kívántam megsérteni senkit, hogy leszóltam kedvenc dédelgetett p2p progiját, sértődni pedig felesleges, mert hidegen hagy.