• hopp
    hát ez, hogy a cd-s változatot is neten keresztül kell aktiválni egy HATALMAS NAGY f...ság. a hackereknek üzenet? vették az üzenetet, és napok alatt feltörték.. komolyan a warez verzióval kevesebb a vesződség mint az eredetivel.. :\ ezt nagyon elcseszték. amúgy már létezik jól működő tört verzió is, nem kell neki letiltani a netet :P
    a steames baromság kicsit eltántorít attól, hogy megvegyem eredetiben. meg az is, hogy egy sima dvd-tokba van belezsúfolva az 5 cd.... kicsit lehetnének igényesebbek is a csomagolással. megérdemelné..

maga a játék viszont ver minden eddigit. far cry a külső terek, a sűrű erdő megjelenítésében lehet, hogy szebb, de az arra lett kihegyezve. játékélményben viszont nagyon sokat nyújt a hl2. írták páran, hogy az eleje olyan mint egy techdemó, hogy sokat kell használni a fizikát.. szerintem ettől lesz élethű. próbálj meg egyszer hasonló módon menekülni! :DD rá fogsz jönni, hogy elég gyakran kell arrébb rakni dolgokat ;)

a cikkben lévő képeket nemtom milyen konfigon csinálták, de pár kép elég gagyi, ahhoz képest, hogy nálam hogy néz ki.. (p4 2.4ht, 512mb, 9600pro) 1024x768, full grafikával szakít, csak néha esik le 50 fps alá (tudom, most jönni fognak az x800-as arcok, akik 24/7 cséznek 300fps-sel, hogy az kevés.. de nekem elég. nem szaggat. engem ez érdekel :D)

tőlem 10/10 pontot kap :)