Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mail to: [email protected]
Ezt így akartam a harmadik sor közepe táján, de az otthon lemaradt... bocsi.
Bár nem vagyok egy kõgazdag pali, akinek csak eredeti szoftverei sorakoznak a polcon, de azért sorakozik ott pár eredeti szoftver. Legnagyobb része újságmelléklet-játék, de van legális windows-om, + Warcraft 3 + Frozen Throne. A HL2 nem lesz köztük, az biztos. Ha én egy hónapban kétszer újrahúzom a rendszert, akkor kétszer kell regisztrálnom, unlockolnom, vagy tudja f*szom mit csinálnom? Na ne már...! Inkább játszom a warez verzióval, felmásolom a vinyóra azt a pár gigát, és indulhat a móka. Kapja be, aki kitalálta a STREAM cuccot...
"minimum: AMD Athlon 1 GHz vagy Intel Pentium 700 MHz.
Ajánlott: AMD Athlon 2400 XP vagy Intel Pentium 2 GHz"
Tehát ezek szerint az 1 gigás Athlon a 700-as pentium 3-assal, a 2400+-os Athlon (2GHz) a 2Ghz-es Pentium 4-gyel van egy súlycsoportban.
Ki a fasz találta ki ezt a baromságot?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Összehasonlítanám a FarCry-vel (melyik miben jobb)
Fizika: HL2
Grafika: FC
Játékmenet: FC
Taktika: HL2
Ellen inteligencia: FC
Izgalom (para): FC
Szóval szerintem az FC jobb, de persze ez sem marad el sokkal!
A DOOM3 meg nekem nem jött be, mert túl sok a sötét terület és maga a gyilkolászás nem tud annyira lenyûgözni...
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A grafika még mindig ott van, bár a Doom3 elhúzta a mércét alaposan. Viszont érzésem szerint ez lesz minden idõk legjobban játszható FPS-e. (Olyannyira hogy a Max Payne-es bullet time után új fogalom lesz a graviton gun) Alig várom!
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
Kiprobalnam, valaki tudja a megfelelo parancsokat? Koszi.
Amit még hiányoltam, az a sniper fegyver, amivel néha keményen mellbe küldtekj...tudom hogy van nyíl, de egy böszme nagy kézi ágyú mégiscsak más hatást kelt.
a steames baromság kicsit eltántorít attól, hogy megvegyem eredetiben. meg az is, hogy egy sima dvd-tokba van belezsúfolva az 5 cd.... kicsit lehetnének igényesebbek is a csomagolással. megérdemelné..
maga a játék viszont ver minden eddigit. far cry a külsõ terek, a sûrû erdõ megjelenítésében lehet, hogy szebb, de az arra lett kihegyezve. játékélményben viszont nagyon sokat nyújt a hl2. írták páran, hogy az eleje olyan mint egy techdemó, hogy sokat kell használni a fizikát.. szerintem ettõl lesz élethû. próbálj meg egyszer hasonló módon menekülni! 😄D rá fogsz jönni, hogy elég gyakran kell arrébb rakni dolgokat 😉
a cikkben lévõ képeket nemtom milyen konfigon csinálták, de pár kép elég gagyi, ahhoz képest, hogy nálam hogy néz ki.. (p4 2.4ht, 512mb, 9600pro) 1024x768, full grafikával szakít, csak néha esik le 50 fps alá (tudom, most jönni fognak az x800-as arcok, akik 24/7 cséznek 300fps-sel, hogy az kevés.. de nekem elég. nem szaggat. engem ez érdekel 😄)
tõlem 10/10 pontot kap 😊
Hihetetlen játékélményt nyújt. 2500+, 1024Mb, 9600 Pro 1024*768-ban fsaa kivételével minden maxon, csak 1-2 helyen lassul be.
Viszont ha csak úgy belepottyanok egy helyzetbe és aztán lássuk, hogy mi is van... hát az már nem olyan ütõs.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
pl. hl1 után volt egy 7éves háború, amialatt megszálták a földet. Elsõként a BlackMesa egykori igazgatója ( az õsz fószer a monitoron) kapitulált, így õ lett az új földi "helytartó". Megmaradt városokról városokara helyezi át székhelyét, hogy letörje a maradék ellenállást is (most tart a 17. városban).
Freemannak ez az idõszak teljesen kimaradt (valahol "elveszett" az idõben a Gman-nel).
Az égbõl potyogó headcrabok is a sztorihoz tatoznak (nemcsak poénból vannak), feladatuk a föld teljes megfertõzése (ilyen teljesen megfertõzött város Ravenholm).
Azok a sivatagi bogarak, meg mindenki ellen vannak , sejtetve, h valami kísérlet balesetei.
Homályba veszik még, hogy az elsõ részben még ellnünk harcoló teleportálós/rázós/zöld szörnyikék mit keresnek a mi oldalunkon. Csak annyit tudni, hogy valami rabszolga teleprõl vannak.
Álitólag a kézi könyvében még többet meg lehet tudni (még nem olvastam).
Egyébként nekem tetszett, hogy 1 szót sem szól a "szabad ember" és nem is mutatják kívülrõl, hanem minden a szemünk elõtt zajlódik.
D3ban ugyan tényleg nem szól semmit, csak emberünket többször is mutatják kivülrõl és a párbeszédekben látjuk, hogy ott áll mint 1 hülye.
Ja csak akkor megy, ha le van tíltva a net, különben felmegy és gáz!
Nekem full képernyõn simán, rendesen megy!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
1. CSAK ABLAK MODBAN FUT! - Ez mi? Ilyet megengedhet maganak egy jatekfejleszto Gef FX 5200am van (egyebken elvezhetoen megy rajta), es ablak mod... kosz
2. A jatek eleje olyan, mint 1 motorprezentacio, a feladatok tulsagosana fizikara vannak kihegyezve, mert ezt akarjak villogtatbni.
Ahoz kepest, hogy ezt az 5 sort osszedobtam a hibakrol oldalakon keresztul tudnek rola aradozni, ez kotelezo darab!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Megnéztem a borítót, és az van rajt, amit én idéztem a halflife2.net alapján. Ergo a cikkben szereplõ 1 ghz athlon/700as P3, meg a 64 mega ram tényleg hülyeség.
Most akkor mondj valamit? Te égeted magad, te gyökér.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Az a baj, hogy hl2 esetében nem mész vele sokra, és engem legjobban ez zavart az egészben...bevágnak a lecsó közepébe mint mr freeman, és senki nem szól egy rohadt szót sem, hogy mi a fakk történt, amíg nem voltál ott...mész elõre és darálsz, miközben szinte semmit nem tudsz meg a történet hátterérõl.
u.i.: tud valaki valami leírást HL1 történetérõl? Ha nem kénytelen leszek újrajátszani, annak idején még nem voltam profi angolból😊
- Csomagolás: szokásos tróger módszer (1 DVD tok, benne 1 cd-nek való hely, de 5 cd nyomorog, + 1 nyamvadt lapocska), de ez szerintem nem zavaró (csak igényesebb is lehetett volna).
- Telepítés: na az egy horror! Mire mindenhova beregisztráltam és persze "unlocking game files..." meglett, kinõt a szakálam. Szó ami szó rohadt macerás és idegesítõ is. Ha megveszek egy játékot minek kell bizonygatnom lépten nyomon a gyártóknak hogy tényleg megvettem. Ha neten akarok nyomulni akkor ellenõrizgessen, nem bánom, de Single P.-ben mi a fa**nak. Half-Life ide Half-Life oda ott hirtelen majdnem abbahagytam az egészet (csak hát ennyiért már kipróbálom).
Egyébként megkövezném, aki kitalálta ezt a Steam ge*it!
- Játék: na az igen! A grafika úgy lenyûgözött, hogy rögtön eloszlatta a telepítés adta lila ködöt. Ráadásul szépen is fut. A víz, falak, padló, fények...sorolhatnám,... gyönyörûek.
Izgalmasan és hangulatosan indul. Még az elején járok, úgy hogy játékmenetrõl nem értékelek semmit, talán annyit, hogy a vizi motoros rész szerintem túl hosszú lette. Nekem a fele is elég lett volna. Mire végre beértem a bázisra nagyon eluntam a motorozást, pedig az ellen ígyekezett feldobni a száguldásomat. Remélem most már lesz valami normális fegyverem is, mert az a pisztoly (nem a 6 lövetûre gondolok, az kedvenc, csak kevés lõszer van hozzá), hát izé.
Na ennyit tudtam hozzáfûzni egyenlõre.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
One Vision. One Purpose.
eszerint
1. HL2
.
.
.
.
.
.
x. minden más (a HL1el az élen aztán halo1, a 2õt megvárom PCre)
ezután jöhet a többi szempont. lehet akár milyen hájp a grafika, ha a hangulat szar.
én 1000x szívesebben végig nyomom még párszor a HL elsõ részét, mint hogy akár 1x is elindítsam a D3 single playert (a multi más tészta), a FC-t akár még 1x 2x végig tudnám vini, ha nem lenne más.
például, szerintem a Ravenholmi pálya több parát és izgalmat tartogatott és erõsebb hangulatott árasztott mint az egész D3 mindenével együtt
ha a motorról vitatkoznánk (amit más játékhoz felhasználhatunk) az más lenne, akkor volna pro meg contra mindegyiknél
Bár az igazság, hogy én a Teamfortress 2-t várom, mostmár hátha...
Amikor a helikopter már elkezd bombázni is...
Na az odabasz rendesen.
Ritka jó játék!
D3 elmosott faltextúrái, és a fél életüket gyúrószalonban töltött eberei (dokik is) alulmaradnak....D3 fényei jobbak de ennyi az össz amiben veri a hl2-t...TALÁN szörnyek kidolgozásában is...
A terepek,területek hl2-ben messze szebbbek,fotorealisztikusabbak hja mindezt feleolyan gépigénnyel😊
Far Cry terepmegjelenítése pedig annyi hogy az full rajz...szépis jóis....de hl2 fotorealisztikusabb inkább...Plussz egy agyoncsicsa hawai grafikát ne hasonlítsunk egy lepusztult,sokhelyen nukleáris banzáj súlytotta terephez..😊
Plussz itt a fizika ami szintén überel....😊
Ez szerintem kissé erõs túlzás. Nekem hl2-ben egyedül az NPC modellek(már a fõbb szereplõk, mert a mellék arcok elnagyoltabbak voltak) tetszettek, gesztusaik magyarázás közben, és az animációs fázisaik. Amúgy sokan kicsit szerintem túlfényesítik...no persze nem rossz, nem rossz, de azért nem olyan tökéletes és hibátlan, mint aminek néhányan próbálják beállítani.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Én annak idelyén a HL1 -t szintén töbször végig nyomattam, szóval a HL2 is tuti nagyon jó lesz, de...!
Szerintetek a FarCry -hez képest milyen? Melyik a jobb?
A cikk meg kissé szarul van megírva, ugyanis a fele a cs-rõl meg a steamrõl, mega "vegyükmega bótba mer a válve mekérdemli"-rõl szól, de mindenesetre én kedvet kaptam hozzá, bár én még elleszek vagy 2 hétig az NFSU2-vel<#email>#email>
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...