Hoz_Hun#38
megvettem én is, mert a HL1 nagyon szerettem meg hát CS..na igen...
- Csomagolás: szokásos tróger módszer (1 DVD tok, benne 1 cd-nek való hely, de 5 cd nyomorog, + 1 nyamvadt lapocska), de ez szerintem nem zavaró (csak igényesebb is lehetett volna).
- Telepítés: na az egy horror! Mire mindenhova beregisztráltam és persze "unlocking game files..." meglett, kinőt a szakálam. Szó ami szó rohadt macerás és idegesítő is. Ha megveszek egy játékot minek kell bizonygatnom lépten nyomon a gyártóknak hogy tényleg megvettem. Ha neten akarok nyomulni akkor ellenőrizgessen, nem bánom, de Single P.-ben mi a fa**nak. Half-Life ide Half-Life oda ott hirtelen majdnem abbahagytam az egészet (csak hát ennyiért már kipróbálom).
Egyébként megkövezném, aki kitalálta ezt a Steam ge*it!
- Játék: na az igen! A grafika úgy lenyűgözött, hogy rögtön eloszlatta a telepítés adta lila ködöt. Ráadásul szépen is fut. A víz, falak, padló, fények...sorolhatnám,... gyönyörűek.
Izgalmasan és hangulatosan indul. Még az elején járok, úgy hogy játékmenetről nem értékelek semmit, talán annyit, hogy a vizi motoros rész szerintem túl hosszú lette. Nekem a fele is elég lett volna. Mire végre beértem a bázisra nagyon eluntam a motorozást, pedig az ellen ígyekezett feldobni a száguldásomat. Remélem most már lesz valami normális fegyverem is, mert az a pisztoly (nem a 6 lövetűre gondolok, az kedvenc, csak kevés lőszer van hozzá), hát izé.
Na ennyit tudtam hozzáfűzni egyenlőre.