Half-Life 2

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mielõtt tovább égetnéd magad nézd meg a dvd borító bal alsó sarkát

(mondjuk én is kiváncsi lennék mi lehet az az AMD Athlon 1000XP)

dikki*yysw
Többi oké.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Kezdtem volna olvasni a cikket, de már a minimum/ajánlott követelménynél megakadtam. Milyen összehasonlítás ez a 1 GHz Athlon / 700 Mhz P3, de akár a 2400+ / 2 GHz P4 ?
Ilyet hogy lehet kitalálni? 64 MB ram?

halflife2.net -en:
*minimum
1.2GHz processor
256MB RAM
DirectX 7 graphics card
Microsoft Windows 98/ME/2000/XP
*ajánlott
2.4GHz processor
512MB RAM
DirectX 9 graphics card
Microsoft Windows 2000/XP

????

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

M@TriX
amúgy a CS:S-nek is kicvsi a gépigénye, ugyanis ha szépen leveszel midnent minimumra elmegy még egy irodai gépen is, így szerintem ki fogja ütni a CS1.6-ot.
a fizika nagyon megdobja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
CS2-t ne keverd a CS:S-el...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Knox
"Persze bug van benne rengeteg, (Lámpát nem lehet kilõni, néha összefutunk olyan gumiabroncsal, amit nem lehet felvenni, a szétlõtt asztalból kevesebb faanyag marad vissza, mit az asztal összessége, ha lefelenézve ugrunk a vizbe gyalog, akkor csak hallatszik a csobbanás nem látszik stbstbstb..)"

kedvencem az asztalos rész😄DDDDD! kevesebb faanyag, de a vizbeugrásos is korrekt észrevétel😄DDD!
Meg kell még jegyeznem, hogy a katonák lövési szokásainak algoritmusa sem megfelelõ szerintem! Vaze!
<#zavart2>

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Szerintem azert is megeri megvenni ezt, mert konnyen lehet, hogy ezt 3 ev mulva is ugyanolyan intenzitassal hasznalod, mint majd most.
Igazad van, de szerintem ahogy csokkeni kezd a CS1 tabora, mert mennek CS2-zoni, akkor veszit a nepszerusegebol.
Meg ahogy igy olvasgatom a CS2-nek se lesz nagy gepigenye a mai gepekhez viszonyitva. Valoszinuleg reszben arra epitettek a keszitok, amit mondtal, hogy a kis gepigeny miatt joval nagyobb a nepszerueseg, ezert nagyon gyurtak az alacsony teljesitmenyigenyre.
A Hülyeség úgy látszik ragadós....
Én is megvettem<#love11>
item
Mostani Tesco-s újságban is már benne van 😊 9990 Ft ért, nem olyan vészes az ára.

<#zavart1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Viszont a cs sikeréhez az is erõsen hozzájárult, hogy a hl1 nek nagyon kicsi a gépigénye, tényleg minden gépen elfut, még azokon is, amit mondjuk irodai munkára állítottak össze. (ez persze azért van, mert amikor a cs megjelent, a hl motor már akkor sem volt új, nemhogy most...) Úgyhogy szerintem addig nem is fogja tudni a cs:s letaszítani a trónról az eredeti cs-t, amíg nem lesz élvezhetõ akár egy 50000ft-os gépen. Persze a gamerek át fognak állni, de akinek nem játékra van a gépe az, ugyanúgy mint eddig is, mellesleg nyom rajta néha egykis cs-t.

Laalee
radeon 8000n biztos nincs 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Az aktiválás tényleg elég ostoba dolog, lévén mint tudjuk mindíg hamar kijön az ellenszere...viszont a steamnek még lenne is értelme, ha épp nem lenne rajta DRÁGÁBB mint a bolti úton beszerezve. Így azonban tényleg nem sok értelmét látom.

TeszteloPontHu
A screenshotokra miért nem pakolják rá az AA-t???

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

hornbali
"Ezt a módszert szerintem a jövõben nagyon sok fejlesztõ cég fogja lemásolni, hiszen így jóval többet kereshetnek vagy olcsóbban adhatják szoftvereiket. Egyik lehetõség jobb mint a másik. Ezen kívül pedig amint tudomásukra jut egy hiba, a kijavítása után már egybõl el tudják juttatni a játékosoknak."

Akinek nincs nete az inkább vár 1-2 hetet és megszerzi a warezos verziót, ez a Steam egy akkora hiperbaromság hogy ekkorát keresni kell mégegyet...

(De én is eredetivel jáccok, de akkor is hülyeség a Steam meg az aktiválás.)

Hát...nálam Ti4200-on (64M😎 meg 2600+ bartonnal remekül fut 1024*768 max felbontásban+4xAA+4xAF...kéne még ram, mert 512 mellett cache-el és emiatt akad meg. Minden elismerésem a fejlesztõké.

Mondd, hogy ezt a rengeteg hejjesirássi hibát szándékosan pakoltad a szövegbe ? 😞
Inferno
A D3 inkább olyan "hátborzongatós, sötétben játszós", a HL2 pedig "gondolkodós, világmegmentõs".
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL nekem volt olyan rész a HL2-be hogy majd be szartam.
A másik hogy D3 hama meguntam gy idõ után uncsíí(a környezett alig változik a D3-ba az volt a szar).
A Half-Life2 asszem az év legjobjátéka!

PS3/X360 user: Infernohun

Nem rosz, nem rosz.. :-)))
Persze bug van benne rengeteg, (Lámpát nem lehet kilõni, néha összefutunk olyan gumiabroncsal, amit nem lehet felvenni, a szétlõtt asztalból kevesebb faanyag marad vissza, mit az asztal összessége, ha lefelenézve ugrunk a vizbe gyalog, akkor csak hallatszik a csobbanás nem látszik stbstbstb..)
De azért valljuk be jobb mint manapság a játékok 96%-a. Nagyon hangulatos, fõleg olyan hejeken, ahol a fizikát kell használni, pl az alajém, ahol téglákat kell rakosgatni a lécre, hogy ne billennyen át, és fel tudjunk ugrani róla(biztos van más megoldás is..). a fizika kiráj bár kehetne fokozni(leszakadó testrészek stb..)

olyan 6-7e ft-ot megér, 20-at talán nem.. :-)

Addam
Aztírták érzékeny a cpu húzásra, visszatettem alapra mindent, még memóriát is normal speedre tuboról, de ugyanugy fagyogat, sztem autosavenél 😊 majd este read onlyra rakom autosave filet aztán megnézem hátha jólesz, úgyis minden leölt szörny után mentek egyet, így felesleges is autosave. Mondjuk a buggys rész simán végigment fagyás nélkül, aztán most a bogaras bûzbombás fagy, szerintem 😊

A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.

M@TriX
spec nálam nincs ilyen gáz... rendesen megy.

Addam
9990 cdgalaxisba a bronz steamesnek megfelelõ változat (hl2+css), 19990 meg a collectors (hl2+css+hl1:szorsz,dod:szorsz). Alap csomagolás ritka igénytelen imho, meg az 5cd gáz, mérnem lehet dvdre rakni azt nemtudja senkise 😊(collectors dvd-s, dehát 19k nekem sok) Ami még zavar hogy cd1-nek gépbe kell lennie ha játszani akarsz, annak aki steamen vette meg ugye nincs ilyen... Nameg gyakran széthal memória hibával, ami nem csak nekem van hanem ugy 400 másik embernek mindenféle konfigon, ezen javíthatnának.

A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.

Sztem megeri megvenni, mert egy igazan nagyon szep es jatszhato jatek. En annak idejen 3x jatszottam vegig a HL1-et. Ha csak olyan, mint az volt mar megeri megvasarolni. Sztem ez egy igazi kincs ,ha ott van a polcodon. Biztos tobbszor is vegig fogom nyomni. Nem tudja vki mennyi a pontos ara?
... Valve RuleZ <#worship>
SinClaiR
Nem vagy hülye, nem pénzkidobás megvenni egy aránylag jó játékot.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

RelakS
Hát én nem dicsérem, mert nem akar fullscreen-ben menni a dobozos változat...

[igen, hülye vagyok, megvettem <#idiota> ]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hát akkor, most megynyitom a topicot, lehet dícsérni a játékot.<#wink>

← ElőzőOldal 3 / 3