• Piscator
    Igen, lehetnek rossz periodusok.
    Olvastam pl pár éve, hogy sokgyerekes család apa, magyar vidéki valóság, semm munka, nyomor, lakásból kilakoltatás...fenyegetőzés önfelgyújtással.

Azon viszont kiakadok, ha tizenéves csitrik, lányok nagyban nyomják a darkos, fekete, temetős, depis stilt, kiloszámra gyártják magukról a kézfelmetszős képeket. pl ilyeneket.

Nem, nem vagyok cinikus, épp tegnap fenygetőztem, és gondolkodtam el, h ollót, kést döfök a szívembe, mert túlságosan függök a többiek véleményétől, de mégsem teszem meg, mert igenis van utána élet, vannak hobbiaim, nincs még minden "projektem" befejezve.
    Szóval ideges leszek, ha tinédzserek ilyen témában utaznak éveken át, közben kiderül, minimum jól szitulált középosztáylbeliek, talán mindent megkapnak, még emberi kapcsolatokat is.
    Szabad országban élünk, szabad rossz kedvűnek is lenni, de nem szabad elfelejteni, hosszabb távon vannak sokkal nyomorúbb helyzetűek, lásd afrika, középkor népe.

Szóval pl fájdalmas, kegyetlennek tűnik néha a Csernus megoldás, de ha csak az hat...

Ettől függetlenül még a jóléti államokban is keresű, nehéz az élet, több síkon.