Azért megjegyezném h a cikk nm az öngyilkosságra fektetné(sztem) a hangsúlyt hanem arra ,h ez egy ilyen meglehetősen groteszk módon jöjjön létre, ha az a srác "simán" felakasztotta volna magát az teljesen másképpen hatna rámis, mint így, h illyen módon talált segítséget, mellesleg nm szeretem ezt a " vágjunk fel a múltunkkal ,h kinek volt rosszabb" érvelést de megjegyezném h annak amit írok van "hátországa", saját tapasztalat,nm a levegőbe beszélek és nm is könyvből idézek.
Sokunk volt már depressziós, magam is kerültem olyan helyzetbe ahonnan úgy tűnt nincsen kiút, most mégis itt vagyok, meg merem kockáztatni ,h jól érzem magam a bőrömben és ezt magamnak köszönhetem, hibázni mindenkinek van joga de a hibáinkat észrevenni és megpróbálni javítani rajta....az kötelesség kéne h legyen de az tény, h az emberiség az utóbbi időben hedonistább lett és ha porszem kerül a gépezetbe gyakran azonnal ott a baj és sokan kerülnek oda h már nincs visszaút, ők nm elég erősek ahhoz, h segítsenek magukon...