HammerFall
  • Shiwo
    #59
    Hammerworld.hu-ról szösszenet a június 3-ai csillebérci MetalFest apropójából:

    "...Joacim Cans énekes és Oscar Dronjak gitáros kizárólag azért jön Budapestre, hogy a MetalFesten színpadra léphessen az úttörő magyar heavy metal csapattal, a három-négy nótás közös akció apropóját pedig az adja, hogy a május 20-án boltokba kerülő új Hammerfall albumra a svéd klasszikus metal csapat feltette a Pokolgép 1991-es 'Hol van a szó' című lírai nótájának angol változatát.
    A svéd zenészek június 3-án, a Pokolgép műsorának utolsó harmadában lépnek majd színpadra Kukovecz Gabiékkal, és a Send Me A Sign címet kapott Pokolgép feldolgozás mellett további közös produkcióra is sor kerül, ennek részleteit azonban a résztvevők még nem akarták elárulni.
    A Hammerfall elkötelezettségét mi sem példázza jobban, mint az, hogy nem csak lemezre tették az eredetileg az Adj új erőt című 1991-es Pokolgép albumon szerepelt lírai dalt, de Joacim még magyarul is felénekelte a nótát!
    Ez az exkluzív felvétel egyelőre nem jelenik meg hanghordozón, de hamarosan beszámolhatunk arról, hogy melyik népszerű magyar rádióműsorban, és pontosan mikor debütál. A csapat kiadója szerint később digitális letöltés formájában lehet majd hozzájutni a magyar verzióhoz..."