64
HammerFall
-
#64 elöször is repsect
másodszor meg azért picit vicces is egyben... :D -
#63 Hammerfall - Mond hol van a szó
Joacim magyarul énekel :) -
#62 nekem mondjuk a threshold-rol elég sok szám tetszett, a no sacrafice-n is akadt pár tetszetös, de a mostanival nem nagyon tudok megbarátkozni...
én ugy vagyok vele, h egy zenekar hozza azt a stilust amit megszoktam és elvárok, ne variáljon itt :)
hammerfall világ életében templomosokrol, stb. énekelt, mostmeg zombik...sztem ez is szorosan hozzátartozik a zenekarrol, h miröl énekel :)
pl.: a within temptation legujabb albumával nagyon megvagyok elégedve, szvsz az nagyon jol sikerült :) -
#61 az tény, hogy nem Hammerfallos...tán még a "One more time" -ban a nem refrén rész (mikor nem a címadó mondatot ismételgetik) még emlékeztet a régi Hammerfall számokra... én mondjuk nem mondom, hogy rossz album lenne, én már a Threshold-dal és a No Sacrafice -szal is úgy voltam, hogy első hallgatásra csak 1 szám tetszett, és többszöri meghallgatás után már több szám is megragadott
lehet eleve annak szánták, hogy kicsit más stílusban zenélnek, s a borítón sem szerepel Hector -
#60 ez viszont jo dolog :)
ettöl függetlenül viszont sztem nagyon gyenge lett az uj album...valahogy nagyon nem hammerfallos ez a zombis téma :S
meg a számok se nagyon hammerfallosak... -
#59 Hammerworld.hu-ról szösszenet a június 3-ai csillebérci MetalFest apropójából:
"...Joacim Cans énekes és Oscar Dronjak gitáros kizárólag azért jön Budapestre, hogy a MetalFesten színpadra léphessen az úttörő magyar heavy metal csapattal, a három-négy nótás közös akció apropóját pedig az adja, hogy a május 20-án boltokba kerülő új Hammerfall albumra a svéd klasszikus metal csapat feltette a Pokolgép 1991-es 'Hol van a szó' című lírai nótájának angol változatát.
A svéd zenészek június 3-án, a Pokolgép műsorának utolsó harmadában lépnek majd színpadra Kukovecz Gabiékkal, és a Send Me A Sign címet kapott Pokolgép feldolgozás mellett további közös produkcióra is sor kerül, ennek részleteit azonban a résztvevők még nem akarták elárulni.
A Hammerfall elkötelezettségét mi sem példázza jobban, mint az, hogy nem csak lemezre tették az eredetileg az Adj új erőt című 1991-es Pokolgép albumon szerepelt lírai dalt, de Joacim még magyarul is felénekelte a nótát!
Ez az exkluzív felvétel egyelőre nem jelenik meg hanghordozón, de hamarosan beszámolhatunk arról, hogy melyik népszerű magyar rádióműsorban, és pontosan mikor debütál. A csapat kiadója szerint később digitális letöltés formájában lehet majd hozzájutni a magyar verzióhoz..." -
#58 Pokolgép számot dolgozott fel a Hammerfall -
#57 csak szerintem lett szörnyü az uj album? :S -
Man19 #56 Üdv!
Tudja valaki ezek a klippek mely albumokon, vagy kiadásokon találhatók meg???
- Renegade
- Any Means Necessary
- Always Will Be
Előre köszi a segítséget! -
Man19 #55 Amikor be akarok regisztrálni, nem enged, mert a server: "overloaded", és az emailt nem kapják meg, mert miután elküldöm jön egy angol levél, hogy nem sikerült a kézbesítés... -
IXEMGabeo #54 Templars of steel:) (egyik F1-es videohoz nagyon illett) -
Steve Q #53 o.O Hogy mi? -
Man19 #52 Üdv!
Tudja valaki hogyan lehetne elérni a hammerfall oldal üzemeltetői, mert regisztrálni szeretnék a mediaplayer kulcsáért(de a szerver tele), és a megadott emailcímről pedig visszapattan a mail... -
Steve Q #51 Meghallgatnám, ha tudnám... -
#50 meghallgattam* -
#49 meghalltattam...
hááát, annyira nem vagyok elszállva töle, az elözöröl több szám tetszett :S -
#48 nah megvan köszi az infot :)
bár sztem meg fogom venni a cd-t is megérdemlik -
#47 :O -
#46 neten már fentvan.. -
Steve Q #45 Nem, csak eddig nem éreztem fontosnak, hogy hangoztassam a véleményemet - egészen mostanáig =) -
#44 de mondjuk nekem már jobban tetszik ez a szám, mint bármelyik a Threshold-ról, szerintem jobb irányba indultak most :)
(nem úgy, mint legutóbb a Lordi vagy a Rhapsody , azoknak sem jött be a legutóbbi albumuk :( ) -
#43 ás arra vártál, hogy ezt valaki végre leírja? :) -
Steve Q #42 Pont erre gondolok én is már egy hete, mióta hallottam az AMN-t -
#41 az tény :) -
#40 nem rossz, de szerintem volt ennél jobb számuk is -
#39 a februárban megjelenő album első klippje -
#38 ez mekkora LOL már :DD -
#37 -
#36 hehe :) Hammerfall egy svéd (?) élőtetrisz játékban -
#35 időközben a Hammerfall kiadta Masterpieces című albumán, melyen olyan régi klasszikusok Hammerfallos feldolgozása szerepel, mint pl a Judas Priest Breaking the Law-ja, a Twisted Sister We're Gonna Make It-je vagy a Kiss Detroit Rock City-je..
továbbá elkezdték felvenni az új, saját számokat tartalmazó albumukat, melynek címe "No Sacrifice, No Victory" lesz, s elvileg február 20-ra várható
-
#34 de a DVD-t még a régi gitárossal adják ki :) -
gotchaaa #33 Pilótának? -
#32 gitárost cserélt a Hammerfall
az 1ik régi gitárosuk, Stefan Elmgren (a kopasz) elment repülő-pilotának (lol)
az új gitáros Pontus Norgren a "The Poodles"-ből -
#31 On October 12th, the new HammerFall album "Steel Meets Steel - Ten Years of Glory" will be released.
úgy néz ki, hamarosan kapunk 1 vállogatás-albumot.. -
#30 Hammerfall - Natural High klipp -
#29 Koncert:
All The Threshold To Europe
2007. 02. 16. PeCsa
HAMMERFALL + KROKUS + THE POODLES
concerto.hu -
#28 asszem a Natural High klippje.. -
#27 tegnap este a megawattban volt 1 jó Hammerfall klipp.. most a szám címe nem jut eszembe, de a legújabb albumukról volt.. -
#26 Nemtom, de azok a számok, amiket eddig hallottam nem nagyon hatottak meg o.0 Igaz az egész albumot be kéne szereznem és nem pár szám alapján megítéleni a lemezt o.0 -
#25 Loál, tényleg. Nekem teszik. Reklámoznék weboldalt is, mert. De nem, mert bünti jár érte.