és miért nem ismerik ezt el a nők?
-
Nekiálltam az elejétől fogva végigolvasni a topikot. Odáig eljuttottam, hogy Rózsalánnyal tökéletesen egyetértek, aztán Freak felsőbbrendű és agyontapasztalt bölcsességeinél megálltam, nem láttam értelmét tovább olvasni.
A témát baromságnak tartom, pláne ilyen formában megcímezve. Mindkét nemném előfordulnak írók, tudósok, feltalálók, egyetemi professzorok, gazdasági vezetők. Ugyanúgy van mindkét nemnél olyan is, aki a szimpla élethez is hülye, és megoldhatatlan feladatot jelent egy mondat értelmezése, KRESZ szabályok megértése, és megtanulása, izzó kicserélése, stb. Az arányokat meg ne feszegessük, mert itt most nagy okosságok hangzottak el: hogy persze, van ilyen is, olyan is, de azért a nők nagy részét nem lopnák el az eszéért. Itt egy óvatos mosollyal annyit tudnék legfeljebb konstatálni, hogy az illetővel csak ilyen nők álltak szóba eddig - ennek meg gondolom nem a nők a hm... az okai. :)
Szóval a topik elejét olvasva még volt egy-két - szerintem - értelmes gondolat, de aztán belefulladt a nagy férfiúi önbizalomba, önteltségbe, és kategorikus kijelentésekbe - melyek valljuk be - elég nevetségesek.
További kellemes csevegést.