• Kotomicuki
    #11810
    1. A Dissent/nyugtalanság mértéke legyen 0-án. A diplomáciai fülön is célszerű olyan irányba elmozdítani a csúszkákat, olyan egyéneket kinevezni miniszternek, amik/akik majd csökkentik a lázongás mértékét.
    2. - vagy mobil milíciával és verzió függően katonai rendőrség, páncélgépkocsi feltéttel ellátott egységekkel járőrözöl fel-alá a kérdéses tartományokban (ez inkább csak a jól járható terepen, kisebb tartományokból álló vidéken tud eredményt felmutatni)
    - vagy helyőrség + katonai rendőrség egységeket telepítesz a tartományokba, mivel ezek fejlődnek, ha fejleszted őket és a tartomány szomszédságában is kifejtik a hatásuk egy részét, ezért csak ott kell összefüggően telepíteni őket, ahol nagyon nem akarnak csitulni a népek (ilyet célszerű olyan helyre is kirakni, amit semmiképen nem óhajtasz elveszíteni)
    - vagy az amúgy eléggé kétes harcértékű szövetségeses haderőt veted be ellenük, akár úgy is, hogy nagyobb, amúgy hasznavehetetlen területet átengedsz a felkelőknek és ennek határait őrizteted velük
    3. Bábállamot hozol létre a kényes területen (amíg még a tied), ami hozzád lesz hű - hacsak ezzel ellentétes event-et nem kap - , de ez növelni fogja a Dissent mértékét (a szövetségesekkel játszva pedig pont fordítva -> csökkenti a Dissent mértékét a "felszabadítás").