Szerinted?
  • Waterhorse
    #86
    A Star Wars trilógia is azért lett hatalmas siker mert korszakalkotó volt abban az időben. Legalábbis ilyen nagy szabású folytatásos Sci-fi történetbe előtte még nem nagyon vágta senki a fejszéjét, nem beszélve arról a teknikáról amit akkor alkalmaztak, és a kivitelezésük ellenére is nagyon hitelesek lettek a vásznon.

    Az első 2 rész már történetbe sem tudta, még utolérni sem elődjét, pontosan azért mert az évek során el lettünk árasztva hasonló témályú filmekkel, sorozatokkal.

    Nem volt a SW 1. 2. új a nap alatt a technikában sem, mert ami akkor a régiben egyedi volt itt már szintén "12 tucat" kivitelezés=számítógépanimációk. Az összehasonlítgatások az eredetivel szintén nagyon lehúzták, ki kíváncsi egy cgi Yodára és Jabbára, amikor a bábos megoldás sokkal hitelesebb volt, nem is beszélve az űrcsatás, űrjahos jelenetekről.

    Az pedig egyszerűen nevetséges és erőltetett volt, hogy a birodalmi katonák, csak fehér páncélos emberek voltak a régiben, míg a történet szerint korábbai eseményekben ami kb. 30-40 évvel korábban zajlott, különböző több ezer borodalmi robotkatonával operálnak a legfejletteb technikával ellátva.