Letöltés és Internet gyorsító
-
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy feltettem a cFos-t, de utána egy cikkben olvastam,hogy a cFosSpeed is jó ADSL-re, sőt még jobb is, szóval feltettem azt a sima cFos helyett. Csakhogy a cFosSpeed nem javított semmit,sőt még rontott is a helyzeten, ígyhát vissza az egész...
De meglepetésemre mostmár a sima cFos sem akarja a dolgát csinálni, és ezt elég látványosan műveli (dc++ -ban ha elkezdek feltölteni, elkezd lefele kúszni a letöltés, hapedig kikapcsolom a feltöltést, akkor elkezdnövekedni a letöltés). Ja, és ha az óra melletti ikonra kétszer rákattintok, akkor az előjövő kis kék téglalapok sem jeleznek aktivitást.
A telepítést a http://dchelp.uw.hu/cfos/cfos.htm oldalon leírtak alapján csináltam, nem hagytam ki lépéseket,csak em az oldalra feltöltött programokat telepítettem föl, hanem magam töltöttem, mert rossz a link az oldalon...
Ja, és még 1 különbség, nekem a COM3-as portot nem engedi bepipálni a progi, bár ez nem lehet a probléma forrása, mert cFosSped feltelepítése előtt se engedte bepipálni, mégis működött a cFos...
Valaki tudna nekem segíteni, mert elég szar dolog,hogyha valamit sürgősen le akarok tölteni dc-től, akkor ott kell ülnöm a gép előtt és az esetleges feltöltéseket megszakítani,hogy a letöltés optimálisan magas maradjon... :SSSS
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
ui.: a cFosnak az 5.24-es verzióját használom