\"Nagyon új, nagyon rázós Tv-csatorna\"
-
Na most elő kell vennem az újságot 
Elsők között talán a Maffiózókat említeném, ami több ilyen sorozat-díjat is nyert már. Ráadásul sokkal jobb időpontban van mint az RTL-en.
Vígjátéksorozatok: Taxi, Cheers, Fekete Vipera, South Park (nem tudtam máshova besorolni)
Nagyon kevés anime van kis hazánkban szóval ez külön jó pont a Slayers-el és a YuGiOh-val.
Filmek: Hétről, hétre színvonalasabb és igényesebb filmek kerülnek elő a tarsojból. Ott van pl. Stephen King: Az című alkotása, amit évek óta nem láthattunk tv képernyűjén. Meglepetésemre műsorra kerül a Traffic is. Valamit minden hétvégén délelőtt 10-től különböző vígjátékokat láthatunk, nem a legrosszab B-s filmekből, ezeket előszeretettel szoktam vadászgatni, nem tudom, de én nem vagyok vevő hétvégi reggeleken arra, hogy ébredés után főzőshow-kat, lakberendezőket, meg istentiszteletet nézzek.
Aztán csak úgy a teljesség igénye nélkül:
Hegylakó, Gerilla Grill, Y-Akták, Conan, Fiúk a Klubból (kerüljük a félreértéseket, barátnőmmel szoktuk nézni és nagyokat nevetünk
), Hegylakó - A holló, Kiéhezve.
Ebből talán az szürhető le, hogy én egész nap a tv előtt ülök, NEM. Ezeket megnézem, ha éppen nincas jobb dolgom, itthon vagyok, és esetleg nem megy vmi jobb máshol:)))