Cool
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"You could be mine" = lehetnél bánya.......
<#confused>#confused>
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
folyton keverem a rövidítéseket na 😊)
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
éjjen az sp 😊
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Hülyén fogalmaztam, azt akartam írni, hogy eléggé régen volt az már, másfél két éve kb.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Slayerst meg aze nem nezek mer anno lattam. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Elsõk között talán a Maffiózókat említeném, ami több ilyen sorozat-díjat is nyert már. Ráadásul sokkal jobb idõpontban van mint az RTL-en.
Vígjátéksorozatok: Taxi, Cheers, Fekete Vipera, South Park (nem tudtam máshova besorolni)
Nagyon kevés anime van kis hazánkban szóval ez külön jó pont a Slayers-el és a YuGiOh-val.
Filmek: Hétrõl, hétre színvonalasabb és igényesebb filmek kerülnek elõ a tarsojból. Ott van pl. Stephen King: Az címû alkotása, amit évek óta nem láthattunk tv képernyûjén. Meglepetésemre mûsorra kerül a Traffic is. Valamit minden hétvégén délelõtt 10-tõl különbözõ vígjátékokat láthatunk, nem a legrosszab B-s filmekbõl, ezeket elõszeretettel szoktam vadászgatni, nem tudom, de én nem vagyok vevõ hétvégi reggeleken arra, hogy ébredés után fõzõshow-kat, lakberendezõket, meg istentiszteletet nézzek.
Aztán csak úgy a teljesség igénye nélkül:
Hegylakó, Gerilla Grill, Y-Akták, Conan, Fiúk a Klubból (kerüljük a félreértéseket, barátnõmmel szoktuk nézni és nagyokat nevetünk<#nyes>#nyes>), Hegylakó - A holló, Kiéhezve.
Ebbõl talán az szürhetõ le, hogy én egész nap a tv elõtt ülök, NEM. Ezeket megnézem, ha éppen nincas jobb dolgom, itthon vagyok, és esetleg nem megy vmi jobb máshol😊))
A csatornán azért nem megy komoly mûsor, mivel ahogy beharangozták a kezdetekben - de ezt még most is lehet hallani - egy fiatalos, provokatív, lendületes csatorna.
Megértem, hogy van aki erre nem vevõ, de legyetek tisztában vele, hogy ez a csatorna erre hivatott, komoly hangvételû mûsort nem nagyon fogunk látni rajta.
Amúgy ellenpélda. Gerilla Grill: Ha nyomon követitek, nagyon is komoly társadalmi és politikai üzenete van, és cselekménye teljes egészében a mai 16-25 éveseket tükrözi, ezt a lázadó, szabályokat nem tisztelõ, öntörvényû figurát mintázzák a szereplõk. Ami nem feltétlenül rossz, nem akarok nagyon mélyre menni ebben, de ez a lázadoztás Magyarország vezetõit minõsíti, és emlékezzü nk csak vissza, hopgy is kezdték Petõfiék és a 48-as viatalok. Kicsit elszaladtam a témától de szökség volt erre kis magyarázó szövegre a megértéséhez.<#idiota>#idiota>
Azert ezt ne mond, legalabbis ne ezt, mert legalabb annyian utaljak mint birjak.
A masik meg igazan nem ertem, mitol leszek láma ha nem rajongok a south park fele gyokersegtol. <#confused>#confused>
Viszont meg mindig senki se valaszolt, h van-e vmi komolyabb musor is ezen csatin vagy csak hasonlo dolgok.
A slayers meg elmegy, de azert nem ulnek le a tvele, mar kicsit regi.
Szerencse, hogy ez a te saját egyéni meglátásod és nem csak te nézed ezt a csatornát. Ha így lenne és ha már kérdezed, akkor biztosan nem lenne hosszú életû.<#bee1>#bee1>
a gerilla grill tényleg állat 😄 mindent borral csinálnak, de csak fél deci kell a kajába, a maradék 1.95 litert meg benyakalják 😊)
"semmi humoros nincs benne. Legalabbis a szamomra.." legalább is számodra, mert mindenki más élvezi
"A south park talan unalomuzonek elmegy ha mas nincs." Na ez azért meg már mindennek a teteje 😄 ne tessék az sp-t szidni....
<#ejnye1>#ejnye1><#lama>#lama>
Amúgy Majka társa a mûsorban Papp Szabolcs a Supernembõl, de biztos tudjátok. <#idiota>#idiota>
György
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ehavi CKMben olvastam, h van magyar jackass tabor is. Meglepett oszinten szolva😊
Most neztem meg... hat ölég gyerek cipoben jar meg ez itthon😄
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mondjuk en tvt se nezek igazan, cooltvrol is csak a plakatokrol tudok. Adnak ott vmi normalis, komolyabb musort is ?
Magyar tv csatik kozul max a viasatot nezem, ott adnak star treket hehe. 😊
de az én véleményem szerint a jackass egy szar.... jó, vannak benne jó dolgok.... de a 80%-át nem tudom élvezni.... pl semmi poénost nem látok abban ha kamerával felveszeik hogy kap beöntést a faszi....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
A majkás baromság bejön viszont a jackass meg a Dirty Snachez nem.
Pedig a majkás dolog 1 az 1-ben a dirty sanchez koppintása... <#wave>#wave>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A mai adást nem láttam, de a tegnapi fasza volt 😊
Amikor elmentek vmelyik BNV-s kiállitásra, és nekikezdtek a krumplisalinak, a biztonságiakkal meg ott vitatkoztak 😊
A South Park meg alapból jó
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"