Ha a FireTune-ról van szó, az valószínűleg részben átfedi a Tweak Network kiterjesztést. De a gyors/lassú számítógépre és kapcsolatra vonatkozó beállítások egy részének nincs köze a Tweak Network-höz, ezek igencsak haladó about:config-os tuningok (pl a content-tel kezdődő nevű preferenciák finomhangolása), eredetileg nem az átlagfelhasználóknak vannak szánva. Ezt a részét a beállításoknak érintettem a #303-as hozzászólás körül, illetve itt van egy részletesebb leírás is róla (angolul). Tulképp magában az about:config-ban nem is kell hozzá turkálni, csak bemásolni a megfelelő sorokat a user.js fájlba (amit a ChromEdit nevű kiterjesztéssel gyerekjáték létrehozni és szerkeszteni). Gondolom, ez a program is ezeket használja, de szerintem érdemesebb (és megbízhatóbb) az eredeti about:config preferenciákat használni erre, mint egy külső programot (ha ez egy kiterjesztés lenne, legalább lehetne ellenőrizni, mit is csinál pontosan).
(Régebben említette valaki a FireTweaker nevű, hasonló programot is, akkor is mondtam, hogy külső program helyett jobb lett volna kiterjesztés formájában megcsinálni azt is.)