19494
-
cyrus #661 flashgetban minden letöltése...
azért mondom mert ugy emlékszem volt valami flashget szerű cucc ffx-hez is, talán abban is van.
de majd sil megmondja a tutit :d -
#660 Szasztok!
Olyat lehet valahogy csinálni,hogy 1 adott oldalról az összes képet egyszerre,teljes méretben letölteni?Pl van fönt 10 kiskép amire kattintva bejön az eredeti.Az kéne nekem hogy ne kelljen az összeset megnyitni a letöltéshez. -
#659 Na, azért egy textfájlt igazán nem olyan nehéz ám megírni... -
FTeR #658 és hopp, Sil átlépett a mezei (vagy póver) júzer kategóriából az alkalmazásfejlesztőibe (developer). velkám, velkám to áör level
Figyeljétek meg, alig telik bele kis idő és saját extet ír, aztán már meg sem áll a saját böngészőig -
FTeR #657 most épp 23 van fent, de pár napja szedtem le 3-4 mert úgy tünt nagyon bezavar. És ezek mind olyanok amik közvetlenűl befolyásolják a működést, tehát egyik sem egy foxtune/weathercast kategória. A fele passzív cucc, tehát beavatkozásom nélkűl is érvényesíti magat, a másik fele meg olyan mait rendszeresen használok. Mielőtt rákérdeznél nincs 2 ext ugyan arra a funkcira. -
#656 Persze, mivel a fórum saját keresőjét használja. Ez a lényege a keresőplugineknek. -
gyűjtő #655 Ügyes kis kereső program!
Tökéletesen működik. A Fórum saját keresőjével egyező adatokat hoz be. -
#654 Ja, végülis csak követni kell a Mycroft dokumentációt, nehezebbnek látszik, mint amilyen valójában. Most módosítottam úgy, hogy ne csak Mozillával és Firefox-szal menjen, hanem a legújabb Netscape 8 bétával is (csak ahogy elnézem, Netscape-nél a Profilon belül van a searchplugins mappa, ahova a fájlokat pakolni kell). -
#653 nem nehéz ilyet csinálni, pár sort kell csak módosítani (pl. a bithumenhez is van ilyen keresőplágin) :) -
#652 Hogy csináltad? [még nem nézett bele a FF fájlokba] -
#651 Müxik a dolog !! -
#650 Csináltam az itteni Fórumkeresőhöz keresőplugint (a beépített keresőhöz). Ezt meg ezt a fájlt mentsétek le a C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins\ mappába, és indítsátok újra a böngészőt. Elvileg műxik, de ez az első próbálkozásom ilyennel. -
#649 A Letöltéskezelő előzményeit próbáltad már törölni? -
Thanatos #648 lemented a bookmarkokat :P -
#647 hali..
mostanába vettem észre, hogy ha firefoxon belül akarok letölteni, a file nagysága arányába akad be a firefox és telljesen lelassítja a gépet...de annyira, hogy csak a ctrl-alt-del segít(az se mindig)....az update elött nemvolt ilyen de ahhoz meg túl sokminden van a bookmarkjaim közt, hogy kitöröljem aztán újratelepítsem az egészet..van erre vmi megoldás? -
#646 thx. Az újratelepítés előtt szívódott fel. :) thx. -
#645 Nem másolgatni kell őket, ha letöltötted a gépre. Megfogod a fájlokat az egérrel, és ráhúzod a Firefox ablakára.
A "felszívódás" valószínűleg egy profilcsere eredménye, pl nem telepítetted újra közben a Windows-t? -
#644 Én most biztos béna vok meg minden, de egyszerűen nemtudok kiterjesztést hozzáadni. Egy rakást letöltöttem a gépre, de a FF nem ismeri fel, akárhova másolom őket.
Régebben pedig a beépült kiterjesztések egyik nap meg csak úgy felszívódtak, most tök üres a izé.
Vki? -
#643 Nekem soha egyet sem kellett újra beállítani, mikor új verziót telepítettem! Tök mind1, hogy mennyi van belőle! De azért csak írd le, hogy neked mennyi van! -
#642 NA, hány ext-et használsz? -
FTeR #641 valószínűtlennek tartom, hogy akár csak fele annyi extet is használtok mint én, de mint írtam nem megoldhatatlanok a problémák, csak nincs kedve minden egyes "patch" után újra beállítani... -
#640 Nekem sincs. -
#639 Nem értem, hogy mit bénáztok...
Nekem semmilyen gondom nincs vele! -
FTeR #638 én meg írtam, hogy rendbe is jött ;) sőt azt is hogy miután újra raktam az egészet és bekonfigoltam, nincs kedvem 2 hét után újra eljátszani... -
#637 Én meg mintha írtam volna, hogy mivel semmi más módszer nem segített, érdemes lenne megpróbálkoznod egy tiszta telepítéssel és egy teljesen új Profillal (úgy, hogy max a könyvjelzőket viszed át a régiből). -
Thanatos #636 hm, érdekes -
FTeR #635 minden új ablak nyitásra (manualis v. popup) behal vagy 2 percre, aztán van hogy kifagy, de ezt már írtam korábban -
Thanatos #634 popup behalós bug??? -
FTeR #633 azért mert ezek nem patchek, sima új verzsönök... -
FTeR #632 reggel indítom az ff-t, erre hatalmas hibaüzenettel elszál, hogy márőedig ő fel akarja rakni a javítást, telepítsem (még "jó", h külön fájlba leszedi). Feltelepítem, látszólag minden jó, de ahogy rendesen elkezdtem használni megint bejött a popup behalós bug...nagyon hepi -
#631 2 percel ezután megjelent az ápdét :D
Feter: Én simán felraktam a régire, és nincsen semmi baja, minden ext működik... -
#630 XP-nél a patch-ek kb akkora méretűek, mint az egész Firefox... Egyébként simán uninstalláld a régit, és úgy rakd fel az újat, akkor nem lesz baja. -
FTeR #629 mér van az, hogy ff-nél egy ápdét azt jelenti, h újra kell rakni az egészet? végre sikerült rendesen beállítanom, nem bugzik, minden szép erre itt az 1.0.2 lehet újratelepíteni, extek fele behal, beállítások felülíródnak... (most ugyan nem próbáltam ki, de 1.0.1nél így volt)
faszom ápdét mértnem tud úgy működni mint rendes programoknál? xp-n a sp-k nem okoznak ekkora gondot. -
#628 Hmm. akkor miért nem jelzi a ff hogy van frissítés? -
Garfield #627 Kijött az 1.0.2. -
#626 Látom te aztán otthon vagy a témában.. -
#625 Ha a FireTune-ról van szó, az valószínűleg részben átfedi a Tweak Network kiterjesztést. De a gyors/lassú számítógépre és kapcsolatra vonatkozó beállítások egy részének nincs köze a Tweak Network-höz, ezek igencsak haladó about:config-os tuningok (pl a content-tel kezdődő nevű preferenciák finomhangolása), eredetileg nem az átlagfelhasználóknak vannak szánva. Ezt a részét a beállításoknak érintettem a #303-as hozzászólás körül, illetve itt van egy részletesebb leírás is róla (angolul). Tulképp magában az about:config-ban nem is kell hozzá turkálni, csak bemásolni a megfelelő sorokat a user.js fájlba (amit a ChromEdit nevű kiterjesztéssel gyerekjáték létrehozni és szerkeszteni). Gondolom, ez a program is ezeket használja, de szerintem érdemesebb (és megbízhatóbb) az eredeti about:config preferenciákat használni erre, mint egy külső programot (ha ez egy kiterjesztés lenne, legalább lehetne ellenőrizni, mit is csinál pontosan).
(Régebben említette valaki a FireTweaker nevű, hasonló programot is, akkor is mondtam, hogy külső program helyett jobb lett volna kiterjesztés formájában megcsinálni azt is.) -
#624 Szerintem nem arra válaszoltál, amit GregSB kérdezett. -
Garfield #623 Szerintem ugyanezt csinálja a "Tweak networks settings" extension is. -
#622 Elvileg gyorabbá teszi a böngészőt..